Ai dormit vreodata pe un pat care nu avea o saltea buna? Cu siguranta. Fiecare dintre noi am avut probleme cu salteaua de acasa sau am fost la cineva in vizita si am dormit pe un pat mai putin confortabil.
Cand mergi in vizita si ramai peste noapte…asta e. Dormi unde esti primit/a. Insa, daca e vorba de propria ta locuinta, in mod categoric ai nevoie de confort si o saltea confortabila e absolut necesara, fie ca e o saltea online sau una cumparata direct din magazine. 

Sa va povestesc ce mi s-a intamplat mie. Acum 1 an si jumatate m-am mutat cu chirie intr-un apartament. Am fost foarte incantata, mai ales cand am vazut ca totul era nou, inclusiv salteaua de pe pat.
Patul era foarte comod la inceput. Salteaua era noua si mi s-a parut de buna calitate. Insa, dupa aproximativ 1 an de zile am inceput sa am probleme cu somnul. Amorteam mereu si ajunsesem sa nu mai stau ziua in pat din cauza faptului ca simteam fiecare arc din saltea.

Acum 4-5 saptamani mi-am zis ca nu mai pot continua in felul acesta. M-am decis sa vorbesc cu proprietarul si sa-i spun ca imi voi lua o saltea noua si sa vina sa si-o ia pe cea veche si sa faca ce vrea cu ea. Am intrat pe Internet si am inceput sa caut. Am dat atunci de site-ul saltele-online.ro, un site cu o multime de modele de saltele. Am vazut cateva care mi-au placut, insa, ma tot gandeam ca stau totusi cu chirie si ce fac daca intr-o zi trebuie sa ma mut intr-un apartament cu un pat de dimensiuni diferite fata de cel pe care il am acum. Uitandu-ma pe site am vazut ca exista o categorie denumita „toppere”. Atunci mi-am amintit de o reclama TV care mi-a atras atentia acum ceva timp. Cand am intrat, am gasit o serie de toppere care vin asezate peste salteaua veche si care au menirea de a oferi tot confortul dorit.

Mi-am zis atunci ca e cea mai buna idee. Nu trebuie sa mai schimb salteaua, deci din start banii sunt mai putini, iar in cazul in care ma mut, topper-ul e foarte usor de transportat. Nu am mai stat pe ganduri. Am comandat topperul potrivit pentru dimensiunile patului meu. E un topper din latex care imi ofera tot confortul dorit.
Sunt aproape 5 saptamani de cand folosesc acest topper si sunt foarte incantata. Am un somn mult mai linistit si mai confortabil. Weeknd-urile in care vreau sa lenevesc mi le petrec linistita in pat, fara a fi nevoie sa imi gasesc treaba pe la birou sau prin oras pentru a scapa de disconfortul saltelei.
Daca vrei sa ai un somn linisit, comanda cu incredere un topper de pe saltele-online.ro.