Iar vom avea un o minivacanta de pe 30 noiembrie pana pe 3 decembrie si chiar ca merita sa petrecem si sa ne umplem inimile de bucurie pentru ca mai intai il sarbatorim pe cel care ne-a crestinizat, predicand pe teritoriul Daciei in primele decenii dupa nasterea lui Iisus, in timp ce  pe 1 Decembrie celebram renasterea spirituala a acestui neam. Tocmai de aceea sa facem din timp rezervari la pensiuni Moeciu! Aici curg izvoare de frumusete autentica, romaneasca si tot aici basmele cad le ceas de sarbatoare ca roua si bruma pe flori si frunze dimineata. Putem solicita organizare evenimente fiindca trebuie sa asistam la spectacole, sa dansam, sa radem si sa ne inveselim. Masa festiva sa avem in cinstea acestei tari binecuvantate si a celor care au luptat pentru libertatea si unitatea ei! A curs atata sange sfant ca noi sa fim liberi. De ce sa nu strabatem acest taram fermecat si sa ne umplem sufletele cu frumusetea lui, mai ales ca  a fost platit asa de scump cu milioane de vieti?

Acum contactati firmele ce ofera servicii de inchirieri auto pentru ca au in flota masini verificate, cu reviziile si taxele platite la zi. Meritati masini de lux, de ziua noastra, a romanilor din toata lumea!

Muntele este mai aproape de cer, Castelul Bran este locul unde s-a nascut un mit, iar daca iubiti si Dunarea venerabila si neobosita, solicitati circuite turistice.

Romania este ca o zana frumoasa din cap pana-n picioare de aceea sa-i admiram si sa ne bucuram de toate zonele sale. Marea, Dunarea, Valea Oltului, Apusenii, Maramuresul si Moldova, alte peisaje, alte obiceiuri si povesti, aceeasi oameni calzi si primitori.

Este ca si cum am avea multi frati si am trece sa petrecem si sa vorbim cu fiecare in parte. Sigur ca sa vizitam rezervatiile naturale, sa admiram Padurea Letea si pelicanii trebuie sa rezervam mai intai cazare Delta Dunarii.

Indiferent cum va fi timpul, Romania este frumoasa si cand este soare, si cand ninge sau ploua. Daca tara imbraca-va rochie de mireasa de dragul nostru, la ceas de sarbatoare, sa mergem la nunta!

Si-asa chiar din acest moment sa e informam si sa ne rezervam moment unice de fericire de ziua noastra!