Delta Dunarii concureaza cu succes destinatiile exotice din lumea intreaga de cand se afla in top 10 ale celor mai frumoase destinatii de concediu din lume. In sfarsit celui mai tanar pamant al tarii, uneia dintre cele mai bine conservate delte din Europa, i se face dreptate! Dar ceea ce este paradoxal si nedrept, strainii sunt pe liste de asteptare la cazarea in delta in vara lui 2017, iar romanii aleg destinatii de la capatul lumii…

In vara acestui an, informatii delta dunarii cazare sunt in topul cautarilor de pe internet pentru ca este la moda sa-ti petreci concediul in Delta, nu pentru romani, ci pentru vedetele de la Hollywood. In acest an, localnicii au vazut cele mai multe vedete din lumea intreaga vizitand rezervatiile, plimbandu-se cu ambarcatiuni de lux pe canalele deltei sau admirand pasarile de apa. Multe staruri international au declarat ca iubesc Delta Dunarii fiindca aici li se pierde urma si li se respecta intimitatea. Pe aceste taramuri se simt si ei liberi in vacanta, nefiind nevoiti sa se ascunda sau sa fuga de paparazzi.

Delta Dunarii a devenit un must I have al concediilor, daca se poate spune asa. Circula prin lume o zicatoare conform careia nu existi, daca nu ai mancat ciorba de peste in Delta Dunarii si nu te-ai cazat in chilia veche.

Taram linistit, plin de frumusete si de mister ofera omului odihna totala de care are nevoie, fara muzica din discoteci sau de pe plaja, fara aglomeratia de pe litoral, unde nu ai loc sa arunci un ac.

La Limanu Resort este aglomeratie mare de staruri pe metru patrat, dar gazdele rezolva cu prioritate dorintele romanilor, nu cu discriminare.

Se estimeaza ca anul viitor locurile de cazare din Delta Dunarii sa fie blocate de rezervari din perioada de iarna, de aceea ar trebui sa va grabiti si sa incercati acum sa obtineti o cazare ca sa aveti in palmares o destinatie de concediu la moda in lumea intreaga.