Trăiești momente triste, în care cineva drag a murit pe pământ străin și nu știi la cine să apelezi ca să-l aduci acasă? Adresează-te unei firme de servicii funerare cu experiență, care va face lucrurile neplăcute în locul tău, cu promptitudine și profesionalism. Funerare Rainbow Dorobantu oferă transport funerar internațional atât din Europa, cât și din state non UE, oriunde pe teritoriul României.

State din care Funerare Rainbow Dorobantu asigură repatrierea
Dacă te afli într-o situație fără precedent și trebuie să aduci acasă un om iubit care s-a stins departe de țară, nu intra în panică. Sunt profesioniști care pot asigura transportul în condiții legale, rapid și la prețuri accesibile.
Oriunde s-ar afla persoana dragă pe care ai pierdut-o, Funerare Rainbow Dorobantu te poate ajuta. Firma, cu peste 15 ani de experiență în domeniul pompelor funebre, asigură servicii funerare non-stop de repatriere atât din Europa, cât și din state din afara UE. Funerare Rainbow Dorobantu îți oferă varianta cea mai convenabilă de repatriere din Germania, Italia, Franța, Spania, Statele Unite ale Americii, Belgia, Elveția, Austria, Marea Britanie, Turcia, Portugalia și Olanda.

Ce îți pune la dispoziție
Repatrierea se va face în cele mai bune condiții, la standardele impuse de Uniunea Europeană. Funerare Rainbow Dorobantu are în dotare 4 autospeciale funerare și îți poate pune la dispoziție și 2 microbuze pentru transport persoane. Transportul persoanei dragi ce a trecut în neființă se face în cele mai bune condiții, cu respectarea strictă a legislației și a igienei.

Funerare Rainbow Dorobantu execută transport funerar internațional cu autoturisme acreditate și șoferi profesioniști, cu experiență.
Totodată, mașinile dispun de sisteme ce permit transportarea la temperaturi optime pentru conservarea perfectă. Atenție, așadar! Repatrierea nu se poate efectua decât cu mașini omologate, în baza legislației în vigoare.
Sicriele puse la dispoziție de Funerare Rainbow Dorobantu asigură, de asemenea, condiții excepționale de transport. Sunt sicrie special fabricate pentru transportul internațional, lemn+zinc.

Repatrierea este obligatoriu să se facă în sicriu din zinc (deci nu din tablă zincată!) și trebuie să fie dotat cu valvolă (purificator) în interiorul său. Sicriul de zinc se introduce apoi într-un sicriu de lemn (doar lemn de esență tare), cu 24 de găuri, cu dimensiunile și grosimea prevăzute de Uniunea Europeană. Totodată, sicriul va fi însoțit de o plăcuță de identificare a persoanei decedate.

Acte necesare repatrierii
Transportul funerar internaţional se poate efectua numai pe baza unui contract semnat în prealabil de ambele părți. Documentul trebuie să prevadă clauze clare și angajamente: timp de repatriere, sicriu (zinc+lemn). Contractul trebuie să conțină datele de identificare fiscală a societății și reprezentantul ei legal. Firma nu poate efectua transportul fără documentele prevăzute de lege.
Pentru repatriere decedati, sunt necesare următoarele acte: certificatul de deces, paşaportul mortuar, certificatul constatator al decesului eliberat de medicul de familie sau de spital, certificatul de îmbălsămare eliberat de spital, autorizaţie de transport funerar internațional.
Repatrierea se poate efectua numai în condițiile prevăzute de legislația în vigoare a statului în care a survenit decesul, dar și în conformitate cu legislația din România.

Costurile repatrierii
Costul diferă în funcție de distanța de la care se face repatrierea, greutatea defunctului, sicriele cu care se efectuează transportul și modul de transport, terestru sau aerian. Dacă vrei să afli prețul repatrierii, contactează firma Funerare Rainbow Dorobantu și vei primi o calculație exactă.

Cum poți contacta Funerare Rainbow Dorobantu
Pentru informații suplimentare legate de repatriere, intră pe site-ul funerare-rainbow-dorobantu.ro sau contactează firma la telefon 0753.30.40.50 ori la unul dintre sediile din București, Strada Leaota nr. 14, sector 6,Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr 1 Ilfov-Chiajna. Profesioniștii de la Funerare Rainbow Dorobantu îți stau non-stop la dispoziție, cu informații, servicii și produse.