Te-ai gandit sa iti decorezi locuinta sau camera cu stickere perete, dar totusi te intrebi daca acestea ar putea lasa urme inestetice? Sau, te gandesti ca stickerele nu sunt de calitate, iar aspectul obtinut va fi unul ieftin si de prost gust? Ei bine, acest lucru se poate intampla daca alegi stickere decorative de la magazinul de la coltul blocului, dar nu si de la Folina. Folina este magazinul pe care toata lumea il apreciaza si il cauta atunci cand doreste sa schimbe partial sau total o casa sau o incapere. Folina ofera o gama deosebita de stickere decorative, tapet, folie decorativa pentru mobila, pentru geam si asa mai departe. Preturile sunt accesibile si produsele sunt cele mai bune de pe piata.

Daca doresti sa reduci la minimum riscul de a avea urme inestetice sau un aspect ieftin pe pereti, opteaza pentru stickerele de calitate superioara, precum cele de la Folina. Aici poti vedea cum sunt produsele. In plus, un mare avantaj atunci cand cumperi de la Folina este acela ca primesti ceea ce platesti.

Iata cateva reguli dupa care sa te ghidezi atunci cand alegi si folosesti un sticker decorativ:

– trebuie sa alegi un sticker repozitionabil. Adezivul unor astfel de stickere nu este atat de puternic si, desi nu se va dezlipi de pe perete, in momentul in care iti doresti sa il indepartezi, nu va lasa urme.

– daca peretele nu este alb, iti recomandam sa nu lasi stickerele atasate mai mult de 1 – 2 ani. Culoarea zugravelii se va decolora si se va vedea diferenta.

– nu folosii stickere de perete pe suprafete care sunt deja decojite. Risti sa se jupoaie si mai rau.

– aplica intotdeauna stickerul pe o suprafata plana, fara denivelari, curata. Fii foarte atent cand il aplici! Este nevoie de putina rabdare si indemanare pentru a obtine imaginea perfecta a stickerului.

Pentru mai multe informatii si pentru a vizualiza produsele, intra acum pe Folina.ro.