Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Recomandă-mi la cine să donez acest cărucior electric

Salut, eu cred că nu are rost să pierdem timp prețios și ar trebui să ne mișcăm mai repede, toamna e pe noi și zilele faine cu soare sunt numărate și de plimbări tot mai puține 🙁 , ar trebui să profităm de ele la maxim. Am anunțat că vreau să donez Touring-ul meu și mă voi ține de cuvânt, dar am nevoie și de ajutorul vostru, haideți să lăsăm la o parte răutatea, invidia și toate cele rele și să ne gândim cum am putea ajuta un prieten, să-i facem o bucurie, este foarte simplu, trebuie să-mi recomandați o persoană din Grup-ul meu  Zolty Bogata ”Noi facem, nu doar spunem cum trebuie făcut” căruia să-i dau acest cărucior electric, e simplu. Vreau ca până duminică 08.09.2019 ora 23,59 să recomandați cel puțin o persoană, sau mai multe, care credeți voi că ar merita acest cărucior electric. Luni voi publica lista cu persoanele și într-o altă zi, ca să nu fie supărare, voi face o extragere filmată, poate chiar un live 😀 , programul random va alege persoana potrivită. Fiecare persoană va primii un număr în ordinea recomandării și pe baza acelui număr va fi ales câștigătorul. Aș vrea foarte mult ca până la mijlocul lunii Septembrie să trimit căruciorul la câștigător, să poată profita de plimbări lungi zilnic. Vă reamintesc despre detaliile tehnice: Autonomie 37 km, baterii Meyra 82 Ah din 2018, viteză 10 km/h și e gratis 😀 .Aștept recomandările aici în postare într-un comentariu, doar cele de aici se vor lua în considerare, nu pe facebook, nu am timp de căutat pe toate paginile. Multă sănătate

Anterior

În curând voi face ceva recuperare la Centrul Sfânta Irina din Turda

Următorul

Noaptea după ora 1 pe drum

 1. Nacu Mihai

  As dori eu acest carut ,multumesc din inima !!

 2. Nacu Mihai

  1. As dori eu acest carut va multumesc !!

 3. Stoica Daniel

  Salutare, nu știu dacă este bine,dar cu scuzele de rigoare,mă auto propun pentru a beneficia de acest căruț,menționez că am 47 ani,am ambele picioare amputate de deasupra genunchiului,sunt o persoana care nu am stare,activa, mi-ar fi de mare ajutor.sunt din Colacu judetul dimbovita.multumesc și încă o dată scuze pentru auto propunere.

 4. Simona

  2. Felicitări dar din dar se face Rai… Soțului meu Profir Manuel iar prinde bine un cărucior electric cât și pentru ajutorul meu.

 5. CALENIUC MARIA

  AS DORI ACEST CARUCIOR PENTRU SOTIA MEA MARIA CARE ESTE PERSOANA CU DIZABILITATI GR I,IN URMA CU UN AN A SUFERIT UN ACCIDENT FAPT CE A FACUT CA DEPLASAREA SA-I FIE INGREUNATA SI MAI MULT.EU SANT PERSOANA CU DIZABILITATI GR II.VA MULTUMIM

 6. Veronica

  3. L-as vrea eu daca se poate…

 7. Keresztesi

  As avea mare nevoie de caruciorul electric. Sunt o mama de 44 ani cu doi copii, paralizata pe lartea stg. fara sanse devindecare. Cea mai mare durere este ca nu pot sa ma duc cu fetita mea de 8 ani la scoala ,a o ajut cu ghiozdanul etc. E fffff greu si frustrant sa ai copii minunati si sa nu poti sa i protejezi,grijesti samd.

  • zolty

   Nu vă am nici măcar printre prieteni și nu ați lăsat nici măcar numele complet 🙁 ,aștept ceva date de contact

 8. Cujba Valerica

  Buna seara..stiu ca nu toti fac parte din grupul dumneavoastra dar as recomanda un copilas din Resita,Nicholas Sarbu care sufera de distrofie musculara si depinde de un carut..multumesc foarte mult

 9. Daca ar fi sa recomand pe cineva, mi-as da tag mie. Cu toate, ca indeplinesc toate 5 conditii mentionate in articolul ” Dacă am promis că donez Touring-ul meu, mă voi ține de cuvânt” , prefer sa cedez sansa mea la alta persoana, deoare eu am carucior electric destul de bunicel, nu spun ca nu mi-ar prinde bine si touring-ul mai ales ca e destul de robust si rapid as fii in deal, in vale tinand cont ca merge cu 10,3 km/h zboara pe asfalt :)) .
  Bafta multa! 🙂

 10. Alexandru Alexandrina

  Recomand daca se poate pentru băiatul lu Claudia Sârbu este in grup .are băiatul cu probleme

 11. Olivia

  Eu zic Gigica Precup,știu că ar avea nevoie de cărucior,nu sunt sigura daca de electric dar știu că are nevoie de un mijloc de transport .

 12. Nacu Mihai

  Eu cred ca vizita in Bucovina ti-a placut si sper ca tot aici va ajunge carutul tau ,,sa-ti poarte numele si in bucovina mea frumoasa !!

  • zolty

   Da, mi-a plăcut foarte mult vizita în Bucovina, dar în legătură cu căruciorul încă mai analizez situația.

 13. Buna seara!Mă numesc Tatiana și am și eu nevoie sa fiu ajutata daca știți pe cineva care donează căruț electrice pentru soacra mea are ambele picioare amputate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén