Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Realizările din Anul 2020

Salut, la început de An 2021 vreau să fac o recapitulare a realizărilor din 2020, cu toate că a fost un An foarte ciudat, tot am mai reușit câte ceva. Întradevăr, nu au fost atâtea realizări ca în anii trecuți, dar tot au fost prin câteva Proiecte reușite, am avut și realizări despre care nu am pomenit pe Blog sau nici pe facebook, unele lucruri care depind doar de mine, pe care le pot face fără ajutorul altor persoane, vreau să le fac în ascuns, fără să mă laud. Dacă pot face o donație din venitul meu, nu o mai fac publică, doar în cazul în care știu că acest lucru ar stimula să ajute și alții. Hai să începem cu o scurtă descriere și link pe fiecare lună din 2020;

Ianuarie. Am început cu ce îmi place cel mai mult mie 😀 .Am reușit să ajutăm un Om. O aniversare foarte importantă.

Februarie. Am fost până la Oradea. Am trăit cea mai faină experiență la Night to Shine. ”Ajută-ne să ieșim la o plimbare”. Donație un cărucior electric. Patul electric pentru Delia.

Martie. Am reușit să ușurăm zilele unei persoane paralizată la pat.

Aprilie. Strângere de Fonduri pentru Persoanele cu Dizabilități.

Mai. Suma strânsă. Baterii noi și rodajul. Prima plimbare la Turda.

Iunie. Prima plimbare la Kaufland. Două baterii pentru Toșe Gavril. Primul caz ajutat Dorin Popu. Cazul doi Popu Grigore. Prima vizită la domiciliu.

Iulie. Plimbare la Călărași-Gară. A doua vizită la domiciliu. Ajutor pentru Centrul de zi Sfântul Nectarie. Cazul trei, Leon din Ucraina.

August. Baterii noi de 110 Ah. Ma-u vizitatprieteni din Anglia.

Septembrie. Optimus-ul reparat. Al patrulea caz Răduț Aurel Ionuț. Cu Optimus-ul până la Câmpia-Turzii. Plimbare prin Câmpia-Turzii.

Octombrie. Plimbare spre loc Plăiești. O faptă bună

Noiembrie. Ceva bani. Ajutor pentru Romică.

Decembrie. Trei cazuri ajutate. Cărucior pentru Patrik.

Ar mai fi încă câteva cazuri sau realizări la care am colaborat prin diferite modalități și nu le-am anunțat și probabil le-am uitat. Eu zic că puteau fi mult mai multe dacă era mai multă implicare și dorință de a ajuta, cel puțin cu acel minim de share pe facebook. Cu toate că a fost un an cu restricții și pandemie, dar tot am reușit să ajutăm, Doamne ajută-ne. Multă sănătate

Anterior

Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce

Următorul

Aș vrea să facem în 2021

  1. La Multi Ani 2021! Multa sanatate si putere sa-ti indeplinesti proiectele pe anul asta 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén