Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Realizările din 2021

Salut, a trecut 2021 și mă gândeam să vă arăt, sau să recapitulăm realizările din acest  An care tocmai a trecut.  Am avut foarte mari realizări și vise împlinite,  am avut minuni adevărate,  Dumnezeu a făcut mari minuni în viața mea,  Slavă Domnului. În acest An trecut 2021,  aș vrea să vă reamintesc doar trei din cele mai importante, împlinit visul,  am făcut legământul cu Domnul și am primit o mașină adaptată cu rampă.  Astea sunt cele mai mari minuni din viața mea.  Acum vreau să vă arăt cam pe fiecare lună ce realizări au avut.

Ianuarie: Strângere de Fonduri pentru Visul Meu. Donație Scuter Electric. 11 Ani de Blog. Banii adunați pentru Visul Meu.

Februarie: Suma totală din Strângerea de Fonduri. Comanda pentru Optimus.

Martie: Visul Meu împlinit după 13 ani. 

Aprilie: Tombolă pentru Optimus 2, Primii 100 km.

Mai: 415 km cu Optimus 2 RS

Iunie: Prima vizită la domiciliu. Câștigătorul Tombolă pentru Optimus 2. Prima mea plimbare spre Micro (Turda). Legământul cu Domnul. 532 km cu Optimus 2 RS. 

Iulie: La Beliș cu P.T.A. Autonomie de 60 km cu Optimus 2 RS. 567 km cu Optimus 2 RS. 

August: Primele realizări pentru 8+1. Fundația Cireșarii. 8+1 în Cheile Turzii. Prima plimbare la Turda. 4+1 în Salină, Coborâre și urcare în Cheile-Turzii. 488 km cu Optimus 2 RS. 

Septembrie: Excursie 8+1 la Grădina Zoologică. Vizite la Domiciliu Bela Galinszki și Adi Ploscar. La Palatca. Prin Băile Turda. 334 km cu Optimus 2 RS. 

Octombrie: Am primit un Ford Tranzit 8+1 adaptat. Vizite la Domiciliu Banea Vasile, Vitan Alin, Țiplea Șofron Florin și Popa Andrei. Biserica Betel

Noiembrie: La Biserica Sfânta Treime Beiuș. La Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Speranța din Turda. Rampa mobilă. Betty și Larisa

Decembrie: Un scuter primit din Danemarca. 45 plase cu alimente. 

Cam atâta a fost pe 2021, un Au super fain. Au fost mai multe realizări, de unele nici nu am pomenit. Multă sănătate

 

Anterior

Efeseni, 4:25-28

Următorul

Când apare un caz și trebuie verificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén