Salut, anul trecut a fost un An foarte fain cu multe realizări și chiar una care părea chiar imposibilă de realiza, dar Dumnezeu mi-a arătat că totul e posibil celui ce crede, cu toate că la început nu credeam. Am mai avut și alte realizări despre care nu am pomenit, de exemplu despre ce-a din decembrie, o surpriză foarte plăcută și nici nu voi publica despre ea, nu vreau să știe lumea chiar tot 😀 . Am să fac o recapitulare pe fiecare lună despre cele mai importante pe care le consiter eu, puteți da click pe unde scrie cu roșu.

Ianuarie. Am început anul cu un  test drive și cu 9 ani de când sunt Blogger.

Februarie. Au început oamenii să prindă încredere în noi, am început anul cu un buget bun, de mult așteptatul TAXI adaptat la Turda.

Martie. O strângere de fonduri pentru două baterii noi, o listă unde se pot repara cărucioare/scutere electrice, o faptă bună pentru Iulia.

Aprilie. Un Proiect pentru Bogata și 55 plase cu alimente.

Mai. După 6 luni, am reușit să ajungem la P.T.A. am cumpărata bateri noi, prima plimbare spre Dedeman.

Iunie. Am testat un Optimus 2.S, lupta pentru Visul Meu, prima plimbare la Kaufland, rodajul la bateriile noi, o faptă bună, prima plimbare la Turda.

Iulie. Primi 1.000 de abonați la canalul meu de youtube, o tabără, am vizitat Salina Turda.

August. Încheiere strângere de fonduri, am vizitat Călărași-Gară, prima vizită la domiciliu, off-roads prin Cheile-Turzii.

Septembrie. Promisiune respectată, la centru de recuperare, au crezut în visul meu, vizită la Grădina Zoo din Târgu-Mureș, vizită la un prieten. Touring-ul la Bucovina.

Octombrie. Ma vizitat Lupa Florin, transport asigurat la centru, ma vizitat Ghenghe Alexandru, mulțumiri pentru ușă, la Nick Vujicic, ma vizitat Daniela și Gabriel Timie.

Noiembrie. Plimbare de 600 km, o faptă bună, vizită la Gavrilescu Robert, amintiri din copilărie.

Decembrie. O bucurie pentru un copil, 244 cadouri de sărbători, de ziua mea.

Cam astea sunt realizările care se pot spune, sunt care nu se pot spune 😀 și le știu eu și câteva persoane. A fost un An foarte bun, Dumnezeu ma binecuvântat cu multe realizări și eu la rândul meu am ajutat pe cât mi-a stat în puteri. În acest An 2020 mă voi strădui la fel de mult și dacă ar fi bani după câte nevoi sunt, multe bucuri am putea face, dar e nevoie și de implicarea voastră, vă aștept. Multă sănătate