Zona muntoasa si racoroasa in orice anotimp, cu peisaje divine si bunatati la care-ti lasa gura apa, Moeciu este Raiul de pe pamantul Romaniei. Cheile si Pestera Dambovicioarei te provoaca sa explorezi zacaminte de frumusete, Cetatea Rasnov si Bran sunt locuri cu rezonanta si incarcatura istorica, in timp ce traseul montan Moeciu de Sus-Bucegi vine cu satisfactie explorarii unor locuri si peisaje virgine.

In drum, intalnesti izvoare si rauri in care te poti racori, afine coapte, mure stralucind apetisant in soare, plante medicinale curate cu care iti vei lecui sau ameliora durerile. La Moeciu esti mai aproape de cer, de munti, de iarba si de florile salbatice.

Un concediu la Moeciu inseamna un popas pe-o gura de Rai sau intr-un tinut de poveste, de aceea trebuie sa te interesezi din timp de cazare moeciu.

Toata lumea vine aici vara sa se incarce cu energie pozitiva, sa-si ia doza de aer curat,de dragoste de viata si de racoare pentru a supravietui sarcinilor cotidiene de la serviciu, stresului, aglomeratiei, caniculei si toxicitatii. Se spune ca o cura cu frumusetile locului combate cu success starile depresive.

Sirag de perle alcatuiesc in peisaj pensiuni moeciu.

Ele innobileaza locurile si stralucesc de curatenie pe fondul peisajului alpin de vis. Dotate cu toate conditiile te fac sa te simti ca acasa si sa nu mai doresti sa parasesti locurile.

Admiri siluete Vile moeciu printre tesatura de ramuri verde a padurii. Este ca si cum femeile si-ar expune picioarele perfecte privirilor admirative ale trecatorilor. Siluetele lor inalte, perfecte se proiecteaza pe cer. Frumuseatea vine la pachet cu confortul fiindca vilele si pensiunile de-aici sunt ca femeile perfecte: foarte frumoase, dar si bune gospodine: iti ofera confort ca la mama acasa.

Bran Moeciu, zona in care nu ai timp sa te plictisesti te seduce zilnic prin provocarile sale. Poti sa fii mereu antrenat in activitati diverse: sa calaresti, sa te plimbi cu caruta, sa te cateri pe capitele de fan, sa te scalzi in apele reci ale izvoarelor de munte…