Christos a inviat! Sper ca v-ati simtit bine in aceasta perioada. Asa cum stiti deja lumea internetului a evoluat foarte mult, se vede asta inca din numarul firmelor care isi promoveaza afacerile online. Adica sa fim sinceri cam cine mai sta sa caute firme pe strada cu ziarul in mana? Acum un Google Maps te poate scapa de orice problema si poate gasi orice adresa in doar cateva minute. Aceasta lume a internetului a evoluat atat de mult incat si biserica trebuie sa o ia in calcul. La ce ma refer? Simplu, la un site cu care am avut contact zilele acestea.

Nu este un site obisnuit ci unul care vinde mobilier bisericesc. Stiti si voi acele piese de mobilier de care fiecare dintre noi se loveste atunci cand intra intr-o biserica. Ei bine cu ajutorul acestui site am aflat ca toate piesele de mobilier se fac la comanda tocmai pentru a se potrivi locasului de cult pentru care sunt cumparate. Acest lucru m-a uimit pentru ca mai tot timpul am avut impresia ca bisericile sunt identice.

Tot de pe acest site am invatat ca exista mai multe tipuri de mobilier pentru biserica si ca in functie de necesitati preotul poate achizitiona o piesa sau mai multe. De asemenea firma pe care am intalnit-o online promite transport pentru orice comanda. Asta inseamna ca preotul va putea primi mobilierul direct la usa bisericii pentru ca mai apoi sa il poate asambla linistit.

De asemenea tot pe acel site am vazut ca fac piese de mobilier bisericesc unice, mai exact fix ce are nevoie o biserica pentru a iesi in evidenta. Experienta de peste 15 ani este un nou atuu in favoasrea acestei firme si cred ca este un lucru de apreciat mai ales daca urmeaza sa lucrati cu ea. Intr-un timp foarte scurt mobilierul dorit poate ajunge la usa voastra.