Fie ca este vorba de locul de munca ori de propriile locuinte, pastrarea curateniei si igienizarea spatiilor este necesara daca ne dorim o viata cat mai sanatoasa. Pe langa faptul ca pentru cei din jurul nostru, nepastrarea curateniei poate fi deranjanta, exista chiar si un risc crescut de imbolnavire.

Daca pentru propria locuinta, fiecare traieste cum isi doreste, ei bine cand discutam despre un loc de munca, mizeria trebuie exclusa din start. Fie ca este vorba de o firma cu 2 – 3 angajati ori cateva zeci sau sute, acestora trebuie sa le fie asigurate cateva conditii cel putin decente.

Pentru eliminearea virusurilor si bacteriilor nu este suficient doar sa se faca curatenie, ci este necesara utilizarea unor produse de cea mai buna calitate, care sa faca fata in special acolo unde numarul de angajati este mare.

Pentru o igienizare si curatare corespunzatoare a spatiilor, recomandarea noastra este folosirea produselor din gama Tork, acestea fiind recunoscute la scara larga pentru calitatea ridicata.

Acestea sunt bune atat pentru curatenia de la locul de munca, cat si pentru propria casa, venind la preturi accesibile astfel incat o masa cat mai mare de oamei sa si le poata permite.

Echipamentcuratenie.ro va pune la dispozitie aceste produse de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase, fiind vorba de o gama de produse Tork completa, putand achizitiona printr-o singura comanda tot necesarul fie pentru acasa fie pentru la locul de munca.

Puteti achizitiona de la acestia atat capace de toaleta, cat si dispensere sau dozatoare, consumabile din hartie, sapunuri si dezinfectanti, detergenti, uscatoare pentru maini, cosuri de gunoi si asa mai departe.

Deschizand o afacere in domeniul IT, am dorit ca totul sa fie impecabil la prima zi de deschidere oficiala a firmei, asa ca am inceput sa ma documentez si sa caut cele mai bune produse pentru toate intrebuintarile.

Pentru curatarea si igienizarea spatiilor am ales sa utilizez aceasta gama de produse Tork, deoarece am mai avut de-aface in trecut cu ele si am putut sa observ de ce sunt acestea in stare.

Din produsele gasite pe site-ul celor de la Echipamentcuratenie.ro am achizitionat cate putin din fiecare si printr-o singura comanda am reusit sa imi acopar tot necesarul in materie de produse si accesorii pentru curatenie si igienizare.

In plus, pe langa gama de produse Tork, pe site-ul acestora puteti achizitiona si aspiratoare profesionale de lichid si praf, aspiratoare injectie/extractie, monodiscuri, masini de curatat si aspirat pardoseli dure si detergent automat pentru pardoseala.

Eu personal neavand o suprafata atat de mare, am apelat doar la un aspirator profesional de lichid si praf, de care sunt extrem de multumit avand in vedere costul de achizitie.

Recomand cu toata increderea site-ul acestora datorita calitatii superioara a tuturor produselor si echipamentelor, in special din punctul de vedere al costurilor de achizitie foarte mici. Cei de la Echipamentcuratenie.ro va vor oferii si toata consultanta necesara in cazul in care nu sunteti siguri pe anumite produse, astfel incat ceea ce veti achizitiona sa poata fi exact conform nevoilor dumneavoastra. Apelati cu toata increderea la acestia si cu siguranta nu veti regreta!