Aproape un sfert din populatia Romaniei sufera de hemoroizi. Varicele de la nivelul anusului sunt dureroase si pot sangera puternic. Cine nu s-ar speria sa vada sange in scaunul sau, mai ales ca s-ar gandi la ce este mai rau: cancer la colon?

Hemoroizii inseamna disconfort si incertitudine legata de ziua de maine. In afara faptului ca hemoroizii sunt interni si externi, in functie de gravitatea lor, acestia se situeaza pe o scara de la 1 la 4.

Netratati la timp ei pot degenera in boli foarte grave. Pacientii pot reveni la normalitate solicitand tratament hemoroizi modern si noninvaziv la clinica Proctoline.ro.

Trei lucruri invoca oamenii, cand nu se duc sa se trateze la timp de hemoroizi:

-rusinea.

-frica.

-lipsa banilor.

Rusinea nu ar trebui sa existe, fiindca este normal sa ne prezentam la un medic specializat si sa primim ingrijirile necesare in vederea ameliorarii sau vindecarii. Personalul clinicilor prezentate mai sus face acest lucru de peste 20 de ani cu pricepere si empatie, este discret si profesionist.

Noile metode de tratament nu sut dureroase si nu pot avea efecte negative, fiind sigure si testate cu atentie.

Vestea buna legata de partea financiara este ca pana la 15 iulie 2019 poti obtine tratare hemoroizi cu 25% mai putin, fiindca medicii care lucreaza aici vor sa ajute cat mai multi pacienti.

Programarea este mult simplificata nefiind nevoie sa faci drumuri inutile. Poti sa soliciti telefonic prima consultatie sau in formularul online pus la dispozitie pe site-un oficial.

In mod sigur ti se va face loc la una dintre cele 14 clinici raspandite pe intreg teritoriul tarii si vor cauta sa te programeze la clinica apropiata de domiciliu, costurile sa fie in acest mod diminuate.

Site-ul este structurat de nota 10 si ofera informatii utile de nota 20.

Mai intai, la vedere se afla lista bolilor care pot fi tratate la clinica de cei mai buni medici specializati in hemoroizi si boli adiacente din tara.

Cine sufere de hemoroizi interni, hemoroizi externi, tromboza hemoroidala, fisura anala simpla sau fisura anala cronica, papila anala hipertrofica, condiloame sau polipi anali, marisca hemoroidala, fistula perianala sa isi faca o programare cu incredere, fiindca doctorii acestui lant de clinici au introdus tratamente inovative in Romania legate de aceste boli.

Pe site-ul oficial al clinicii Proctoline.ro gasesc raspunsuri la intrebarile care ii framanta pacientii care prezinta una dintre disfunctiile mentionate in lista de mai sus.

Medicii de la aceste clinici sunt onesti si raspund sincer la intrebarile frecvente ale pacientilor legate de:

-complicatiile bolilor. Este cinstit ca omul sa stie ce i se poate intampla, daca este delasator si nu ia masurile care se impun sa se trateze din timp.

-simptomatologie si posibilitati de tratamet nechirurgicale. Este interesant modul in care fiecare interventie este descrisa detaliat si corect, specificandu-se si posibilitatea de recidiva, daca acesta exista, dar si ce simt pacientii, cand se aplica tratamentul respectiv.

Hemoroizii se pot trata si cu cat mai repede, cu atat mai bine.

Fa-ti o programare pana pe 15 iulie si platesti cu 25% mai putin si scapi si de durere si teama!