De curand am inceput o renovare in intregime a casei in care locuiesc, fiind vorba de o casa destul de veche pe care am achizitionat-o recent insa nu am avut posibilitatea sa ma ocup de ea inca de la bun inceput.

Cea mai mare problema nu a fost neaparat aspectul urat, ci lipsa izolatiei care a dus la aparitia mucegaiului in toate camerele cu pereti exteriori. Asfel am demarat procesul de izolatie exterioara dupa care am inceput interventiile la interior.

Mucegaiul este extrem de periculos pentru sanatate, fiind vinovat pentru aparitia multor boli respiratorii, deci cand intampinati o astfel de problema trebuie sa o rezolvati cat mai repede cu putinta, in special daca in casa locuiesc si copii care sunt mult mai sensibili si predispusi in comparatie cu o persoana adulta.

In ceea ce priveste mucegaiul, la mine cel mai mult s-a format in baie, unde la urma urmei este si normal sa existe astfel de probleme datorita gradului ridicat de umezeala. De aceea pentru baie am hotarat sa achizitionez un ventilator baie de calitate, care sa poata evacua aerul umed in cel mai scurt timp.

Am ales sa apelez la cei de la Julienexpert.ro pentru ventilator stiind de la un prieten bun ca acestia comercializeaza numai produse de cea mai buna calitate.

Intrat pe site-ul lor, cel mai mult mi-a placut varietatea de ventilatoare. Poti alege un ventilator de perete, tavan sau geam, ventilator cu senzor de miscare ori cu senzor de umiditate, cu jaluzele sau cu timer. Si in plus, au si un design foarte elegant dar totusi simplist pentru a nu deranja din punct de vedere vizual.

Solutia perfecta din punctul meu de vedere, a fost sa aleg un ventilator cu senzor de umiditate, astfel incat sa nu fiu nevoit sa ii port de grija. Doar l-am montat, l-am alimentat cu energie electrica si asta a fost tot.

Am fost si inca sunt extrem de multumit de alegerea facuta iar de cand il utilizez nu am avut nici un fel de problema. Recomand cu toata increderea produsele Julienexpert.ro pentru ventilatie baie si cu siguranta daca veti utiliza ventilatoarele Vents comercializate de acestia si dumneavoastra veti fi cel putin la fel de multumiti precum am fost si eu.

Trebuie sa mentionez si faptul ca cei de la Julienexpert.ro nu se ocupa doar cu acest tip de produse, ci si cu vanzarea de lustre, pendule, plafoniere, aplice, lampadare, veioze, sporturi, aeroterme electrice si pe apa, baterii de incalzire electrice sau pe apa, baterii de racire cu freon sau pe apa dar si echipamente pentru incalzire electrice in pardoseala, plus prize si intrerupatoare, sonerii, sisteme de supraveghere si multe alte accesorii.

Astfel, pe langa ventilator de baie, puteti acoperii printr-o singura comanda, mult mai multe produse ce sunt necesare pentru orice locuinta obisnuita.

Apeland la cei de la Julienexpert.ro, nu veti intampina nici un fel de problema si totul se va desfasura exact asa cum trebuie in cazul unei comenzi online.