Folosirea de imagini color, sub forma de fluturasi publicitari sau pliante este una dintre cele mai vechi si mai folosite metode de promovare sau tehnica de marketing. Pentru a realiza un print color se folosesc diferite tipuri de imprimante sau chiar utilaje tipografice, in functie de cantitatea de hartie ce urmeaza a fi imprimata sau de numarul de bucati de produse finite dorite. Chiar daca realizati un numar mai redus de astfel de print-uri color, pentru o imagine desavarsita si un print de calitate, este indicat sa apelati la serviciile oferite de catre profesionisti. 

Tipografia Agrafa Print pune la dispozitia clientilor sai servicii de print color de cea mai buna calitate si la preturi fara concurenta. Dumneavoastra trebuie doar sa alegeti tipul de hartie- lucioasa sau mata, design-ul, cat si culorile pe care le doriti. De restul se ocupa specialistii echipei agrafa.ro. Datorita echipamentelor de ultima generatie, capabile de performante foarte ridicate, toate print-urile color realizate la Agrafa Print vor fi de cea mai buna calitate, indiferent daca sunt realizate pe o singura fata sau fata verso si indiferent de tipul de suport pe care il alegeti.

Se pot realiza, in cel mai scurt timp posibil si cu termen de livrare minim, numeroase tipuri de print-uri color, cum ar fi cataloage, brosuri, meniuri, reviste, flyere, pliante, carti de vizita, calendare, plicuri, afise, etc. Pe langa serviciile de imprimare, Agrafa Print va ofera si o serie de alte servicii adiacente, de genul plastifiere, taiere, lacuire selectiva, biguire, capsare, spiralare, indosariere, inseriere etc. La Agrafa Print beneficiati de o calitate ireprosabila a serviciilor si de preturi excelente! Nu ezitati sa ii contactati!