Botezul este o traditie straveche, care simbolizeaza primul pas al noului nascut spre intrarea in societate. Aceasta nu se refera doar de evenimentul religios, ci si de o petrecere pe masura prin care noul membru este prezentat rudelor si prietenilor apropiati si prin care parintii isi scot in evidenta sentimentele de bucurie si mandrie pe care le simt in acelasi clipe. Un astfel de eveniment trebuie sarbatorit asa cum trebuie la un restaurant de valoare care sa poata face fata unui asemenea moment unic in viata unei persoane. Pentru un restaurant botez nu inseamna doar petrecerea in sine, ci si o enorma onoare de a fi invitat sa participe si sa organizeze acest prim pas in viata unei noi persoane si speranta care vine o data cu ea.  

Cu peste 10 ani experienta in domeniu si specializat in organizarea de botezuri si botezuri, personalul Piatra Alba va sta la dispozitie si va ofera servicii impecabile pentru ca dumneavoastra sa stai linistiti si sa nu va faceti griji in privinta succesului acestei experiente inedite. Indiferent de numarul de invitati pe care ii aveti, acestia vor putea fi acomodati cu usurinta datorita celor trei sali spatioase de care dispunem, toate dotate ultra-modern cu aer conditionat, wi-fi si izolare fonica, capabile sa acomodeze peste 200 de rude si invitati. Atmosfera va fi somptuoasa si extravaganta, iar in timpul lunilor calduroase de vara terasa noastra va sta la dispozitie daca doriti sa organizati evenimentul in aer liber.

Bucatarii nostri sunt experimentati in bucatarii diverse, atat autohtone cat si internationale si vor crea pentru seara dumneavoastra si pentru cei mici meniuri speciale, ale caror denumiri sunt inspirate din numele de alint pe care mamicile si taticii le dau celor mici: piciu/pitica, pustiulica/papusica, tancu’/mata, barosanu’/printesica, a lu’ tata/iubita lu’ mama. Aceste meniuri speciale pot fi personalizate in functie de preferintele parintilor, copiilor si ale invitatilor. De asemenea, nici vegetarienii nu se vor simti exclusi si vor putea savura felurile lor preferate de mancare alaturi de toti ceilalti. Meniurile extravagante vor scoate in evidenta talentul maestrilor bucatari si vor satisface in acelasi timp cele mai exigente si pretentioase gusturi. Deoarece vrem sa aveti o petrecere perfecta, veti putea bineinteles sa degustati dinainte meniul pe care vi-l pregatim pentru a ne asigura ca totul este pe gustul dumneavoastra si al celor mici.

Muzica da tonul la distractie, iar talentata trupa Melotrom va va incanta pe parcursul intregului eveniment. Repertoriul extrem variat al acesteia contine o multitudine de melodii apartinand stilului popular, dar si al celui modern, pentru ca toata lumea sa se poata simti cu adevarat bine si sa danseze pana la epuizare in spatiosul ring de dans pe care vi-l punem la dispozitie.
Daca se doreste, iubitorii de bauturi atat alcoolice cat si non-alcoolice vor putea beneficia de free bar, unde vor putea consuma bauturile preferate in cantitati nelimitate alimentandu-si voia buna si energia. Asa ca bucurati-va de aceasta zi unica, lasati sampania sa curga si dansul sa se incinga si bucurati-va cei mici si aceasta zi speciala dedicata lor.

Vrem ca petrecerea de botez a celor mici sa fie perfecta, de aceea personalul nostru isi va dedica toata creativitatea, talentul si pasiunea pentru a se asigura ca serviciile sunt ireprosabile, iar amintirea care se va crea in aceasta zi va fi perfecta, va reflecta starea de fericire si mandrie pe care le traiti in aceste clipe si o veti privi pentru totdeauna cu drag.
Daca doriti mai multe informatii despre restaurantul Piatra-Alba, serviciile excelente care va vor fi puse la dispozitie, meniurile personalizabile sau daca doriti sa vedeti locatia prin intermediul unui tur virtual , va invitam sa vizitati www.piatra-alba.ro.