Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Primi 150 euro pentru Turneul prin Moldova

Salut, pe la mijlocul luni Iunie vă povesteam despre un vis, cum mi-ar place să fac un Turneu prin Moldova, așa am zis eu 😀 .Zilele trecute ma anunțat o persoană (care dorește să rămână sub Anonimat) că îmi oferă 150 euro (e posibil câte un mic cadou pentru cei pe care îi vom vizita) pentru a putea merge în Turneul prin Moldova. Acești bani îmi ajunge doar pentru a merge încolo, îmi trebuie bani și pentru a veni înapoi. V-am explicat data trecută cum putem proceda ca să pot merge în acest Turneu.

Dar problema cea mai gravă cred că ar fii motorina, banii de motorină, mai ales că a depășit de 6 lei pe 1 litru 🙁 și este nevoie de 10 l/100 km, find un microbuz 8+1 și motor de peste 2000 cmc și consumă ceva mai mult. Un drum de la Suceava la Bogata și înapoi sunt aprox. 700 km, trebuie două drumuri și plus ce se mai consumă să vizităm pe oameni la fiecare unde locuiește dintre ei, am făcut un calcul simplu, doar două drumuri de la Marginea, Suceava la Bogata și înapoi 700+700=1400 km aprox. 850 lei + ar mai trebui motorină pentru a face câteva vizite la câț-va dintre acești prieteni pe care am putea să-i vizităm.

Mai avem nevoie de ceva bani pentru motorină, poate cu încă vreo 100-150 euro am putea realiza acest Turneu, acești bani doar pentru motorină, de mâncarea noastră ne ocupăm noi 😀 .Multă sănătate

Anterior

Cum putem frige Vinetele mai simplu

Următorul

Așa mergem noi la Turda eu cu Andrei

  1. Eli

    Cu ajutorul Domnului speram sa ti se implineasca dorinta. Sper sa ne bucuram impreuna de rezultatele obtinute si sa vedem multe zambete pe fetele color ce i vei vizita. Animo amigo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén