Miercuri 6 septembrie prima zi.
Am pornit dimineața la 7 din Bogata ne-am oprit puțin la Peco să alimentăm, să facem plinul 😃 și după aceea am pornit la drum, ne așteptam peste 650 de km. Am pornit la drum din Turda spre autostrada spre Sibiu, era soare și fain afară și puțin răcoare la ora aceea dar mai spre după masă să încălzit, spre Sibiu și prin Sibiu am prins chiar o ceață foarte groasă și o perioadă de drum a fost înnorat, mă gândeam să nu fie vreme ploioasă la Mare.
După ce am trecut de Sibiu a ieșit soarele și a fost tot drumul foarte cald, până la Pitești am mers pe drum național și din Pitești până la București pe autostradă, am ajuns la București și GPS ul în loc să ne bage pe centura ocolitoare ne a băgat în oraș și am avut ocazia să vedem cât este de aglomerată capitala, mai mult am stat decât am mers mi a băgat prin oraș se lucrez și pe acolo, am trecut tot pe lângă râul Dâmbovița prin capitală a pierdut mai bine de o oră pe acolo.

Apoi am reușit să mergem pe centură și am urcat pe Autostrada Soarelui unde am mers vreo două ore și ceva, drumul din păcate prima bandă este rea, pe banda a doua nu poți merge doar când depășești, am mai sărit de câteva ori și a trecut și am ajuns cu bine în Constanța.
Pe la ora 6 am ajuns în Neptun și am mers direct la hotel ca să ne cazăm, am primit camerele și am rămas foarte plăcut surprins cât este de adaptat, o camera mare, living, un hol și o baie, avem totul necesar pentru o persoană cu dizabilitate, în cameră era un pat mare și în living încă un pat mai mic, dar despre aceste detalii revin într o altă postare.
După ce am despachetat, a trebuit să mergem să căutăm o terasă unde să mâncăm, am ieșit în localitate am urcat pe trotuar să mă duc pe trotuar pentru că era circulație, dar în capăt nu am putut coborî, o bordură prea mare m am întors înapoi și am mers pe marginea drumului în toate zilele am mers doar pe marginea drumului.
După ce am mâncat deja era întuneric și am plecat să vizităm puțin oraș am mers pentru prima dată în zona steagurilor sunt acolo pe faleză vreo 24 de steaguri am numărat eu, dar fiind întuneric n am văzut mare lucru ne am plimbat puțin pe faleză, bătea vântul și după aceea ne am întors înapoi în cameră urmând a doua zi pe lumină să vizităm, a doua zi am văzut ceea ce înainte o seară nu am văzut pe lumină era super fain dar despre asta în următoarea postare. Dumnezeu să vă binecuvânteze