Salut,  de mulți ani  mi-am  dorit ca într-o zi să pot organiza o tabără.  Au trecut câțiva ani și uite că a venit și această zi,  dar nici prin cap nu mi-a trecut că poate fi atât de complicat și de greu.  Într-o zi a venit fratele Bella  și ne-am gândit,  ce ar fi să organizăm noi  o tabără de o zi?  și ne-am apucat de treabă  să organizăm într-o  colaborare o tabără de o zi.

Bella a găsit locația de la Gilău care este adaptată și pentru nevoile speciale persoanelor cu dizabilități acces la baie adaptată.

Bella a vorbit la catering pentru a putea oferii o amiază  și să ne facă transportul până la locația din Gilău,  după o negociere Pa reușiți să scoată porția de mâncare,  supă  cu carne de porc  și felul doi  șnițel de pui cu cartofi,  porția de mâncare a costat 27 RON,  A fost o mâncare foarte bună și se meritat.

Eu mă am ocupat din partea cu adunatul banilor  pe net,  am avut  doi donatori anonimi,  primul adunat 195 RON  și al doilea donator anonim a donat 950 RON.  Din acești bani am plătit mâncarea și am băgat de 150 RON motorină pentru că am făcut aproape 200 de km,  am fost și la luat și pe Alin din Luncani.

Partea cu organizarea a fost cea mai grea pentru că în dubă avem nouă locuri și noi în tabără eram 18 persoane,  a fost foarte greu dar Domnul ne-e ajutat și toate împotrivirile care au fost sau rezolvat Slavă Domnului.

Planul era să fim 25 de persoane,  dar am reușit să ajungem la Gilău 18 persoane dintre care șapte în cărucioare.  Întradevăr cu organizat-ul a fost cel mai greu dar a meritat totul. Și am avut o zi binecuvântată în care ne-am putut bucura fiecare.

Am avut și două programe din care am putut învăța și unii au primit răspunsuri la întrebările pe care le au,  nici nu vă puteți imagina câtă bucurie a fost pentru noi această ieșire în natură într-un loc  foarte fain,  am prins vreme foarte bună și cald,  tot timpul am căutat doar cu umbra 😀 .

Pe viitor îmi doresc ca să mai putem face astfel de tabere măcar o dată pe lună dar depinde și de Voluntari și de sponsori.  Cu ajutorul Domnului totul este posibil,  când faci o lucrare spre Salva Lui, El  îți pune toate la dispoziție,  când vine cel rău și vrea să strice totul să nu cedăm,  și să luptăm cu mai multă dorință  de a face și vom reușii.

Mulțumesc în primul rând Domnului pentru această șansă și binecuvântare de a putea organiza o tabără.

Mulțumesc donatorilor care  sau jerfit  și au donat din puținul lor Domnul să le răsplătească înzecit și să îi binecuvânteze.

Mulțumesc voluntarilor  și celui care au donat apa atât de necesară pentru o zi de vară și caldă.

P.S. Ca să vă dați seama că această lucrare a fost de la Domnul,  vă spun că au mai rămas și 150 RON pentru următoarea Tabără,  când Domnul lucrează de mai mult decât este nevoie prin asta  vom cunoaște că El este cu noi. Amin