Asa cum multe persoane spun, moartea vine fara sa ne intrebe, iar acest lucru se adevereste de cele mai multe ori. Este un lucru neprevazut care pune o povara pe umerii celor dragi ramasi sa se ocupe de formalitatile necesare inmormantarii.

Desi este o sarcina grea si pe care nimeni nu si-ar dori sa o aiba de indeplinit, aceasta trebuie realizata si intr-un timp cat mai rapid, in conformitate cu normele legale si bisericesti. Exista insa o solutie pentru usurarea acestor sarcini si accea este sa apelam la serviciile unei firme de pompe funebre care se poate ocupa de toate formalitatile pe care le implica  un astfel de eveniment.

Aceasta firma pune la dispozitia clientilor pachete de servicii complete de calitate pentru ca evenimentul sa intocmeasca toate normele legale si sa le ofere persoanelor indoliate mai mult timp pentru a-si petrece ultimele clipe cu persoana decedata.

Firma Dorobantu Rainbow are o experienta vasta in domeniu si se afla in topul firmelor ce ofera servicii funerare complete in Bucuresti si in provincie. Cei de aici stau la dispozitia clientilor non-stop si sunt gata sa vina in ajutorul lor pentru pregatirea evenimentului si a celor necesare.

Pe langa inmormantare insa, o firma care ofera servicii funerare complete se poate ocupa si de alte formalitati precum pregatirea trupului persoanei decedate, intocmirea anumitor acte necesare sau acolo unde este cazul, de repatrierea persoanelor decedate din alte tari in Romania.

Totodata, obiectele necesare pot fi oferite tot de o astfel de firma, de la sicrie pana la lucrurile de care este nevoie la pomeni iar preturile sunt pe masura oricarei persoane, variind in funcie de cerintele familiei celui decedat.