Hai să vă spun o întâmplare faină petrecută la Vivo Floresti Cluj prin care am rămas pot spune de trei ori plăcut surprins cam într un minut
M-am dus să-mi cumpăr ceva și era o coadă mare, cam 8-10 persoane stăteau la coadă nu m-am putut băga în spatele lor pentru că eu cu căruciorul ocup spațiu mult, m-am tras deoparte așteptând că poate mă lasă cineva, dar am rămas foarte plăcut surprins când vânzătoarea m-a întrebat, cu ce să vă servesc? Am rămas puțin blocat, nu mă așteptam la așa ceva și am răspuns „vreau și eu de 15 RON niște de alea cu vișine.

Am rămas a doua oară surprins când cel care practic era înaintea mea mi a dat 14 RON să mi plătesc, zice uite ține 14 RON mai pune tu 1 RON ca să plătești ce ai comandat (părea că era puțin jenat că nu mai avea un leu) eu aveam bani la mine.
Am rămas a treia oară surprins pentru că nimeni nu a comentat dintre cei care stăteau la rând. Deci, încep să cred că și în România începe să se mai modernizeze.
Așa mi s-ar părea și normal ca noi persoanele cu dizabilități să nu stăm la coadă nicăieri, să avem prioritate, cred că este și o lege sau ceva în acest sens doar că lumea nu prea înțelege.
Îmi aduc aminte că am fost odată la Cluj, la spital sau la urgență ceva și chiar doctorul de acolo mi-a spus că noi persoanele cu dizabilități grave în cărucioare întotdeauna avem prioritate, acuma nu peste tot se aplică. Am fost la DGAS Cluj și acolo o mămică stătea cu copilul în cărucior la coadă și a venit o funcționară și a băgat o înăuntru a zis că nu trebuie să stea la coadă. Deci, dacă merge la copii, merge și la adulți.
Am fost de curând la o policlinică privată în Turda, m-am dus cu programare și cu toate astea, după ce că stau și aștept o oră la coadă, se bagă una sănătosă în fața mea și a trebuit să mai aștept încă 30 de minute 🙁 , ce rost mai au programările atunci?
Dumnezeu să vă binecuvânteze