V-ati gandit vreodata ce apreciati cel mai mult la o geanta pentru birou?

Unul dintre raspunsuri este functionalitatea acesteia: trebuie sa fie incapatoare, bine compartimentata, eventual cu un mic buzunar intern pentru a depozita acte sau lucruri ce au o importanta aparte. Materialul este un aspect deosebit de important, fiind un indicator al calitatii si al durabilitatii in timp. Un alt atribut este dat de aspectul estetic al acesteia, insemnand forma sau culoare.

Cu siguranta majoritatea femeilor prefera gentile din piele naturala: geanta, acest partener fidel, ce stie totul despre noi si pe care ne bazam cu incredere in fiecare zi, indiferent de ocazie.
Fie ca sunt simple, minimaliste, bogat decorate, mici sau mari, gentile sunt poate cel mai utilzat accesoriu de fiecare dintre noi. Cum un astfel de partener necesita atentia noastra, ne-am gandit sa va prezentam cateva curiozitati despre pielea de piton si, totodata, sfaturi de ingrijire pentru gentile de dama, in special pentru cele din piele de piton.

Multa lume cumpara produse din piele, insa putini stiu defapt ce calitate au cumparat.
In functie de tipul de piele putem sti si cum se comporta in timp produsul si ce fel de ingrijire trebuie sa aplicam. Desigur cel mai important aspect este calitatea pieilor folosite, metoda de tabacire si colorare. La produsele la care s-au folosit materiale si metode ieftine pielea se va rupe, isi pierde forma, pierde culoarea sau chiar se va decolora pe imbracaminte.
Din acest considerent ar fi bine sa cumparam dupa principiul bunicilor: „sunt prea sarac sa-mi cumpar lucruri ieftine!”. Un produs de calitate isi pastreaza forma si culoarea mai mult timp.

Pielea naturala de piton este cea mai sofisticata si rafinata piele dintre cele de provenienta exotica: fina, elastica, neteda, cu infinite tonalitati si umbre. Desi aparent delicata, pielea de piton este extrem de rezistenta in timp, fiind o investitie in calitate si distinctie.

Perloro este reprezentantul exclusiv in Romania al brand-ului italian Ghibli. Lansat in inima Toscanei in 1968, Ghibli este astazi recuoscut international in industria gentilor si accesoriilor din piele naturala exotica.
Ghibli isi are denumirea de la un vant exotic, simbolizand putere, forta, viteza, schimbare, descoperirea noului si chiar integrarea in acesta.

Din pasiunea si din dorinta de a promova frumosul, arta, distinctia si eleganta in viata de zi cu zi, Perloro introduce in Romania gentile si accesoriile handmade in Italia Ghibli. Avand in vedere particularitatile pe care pielea naturala exotica le are si faptul ca modelele sunt create handmade, veti gasi piese al caror colorit este de multe ori unicat. Selectia noastra va cuprinde modele constante, pe o gama de culori variata.

O asociere inedita, spectaculoasa: piele naturala de piton si cristal de tip Swarovski! Descopera modelele propuse de artizanii Ghibli si incearca sa-ti imaginezi cum pot desavarsi un look deosebit de ocazie!
Gentile sunt de tip clutch-plic si sunt prevazute cu lantisor detasabil. Pigmentii aparte dau o nota puternica personalitatii fiecarei genti.

Un clutch atemporal din piele naturala de piton. Inchiderea este cu fermoar, accesoriile sunt aurii. Geanta Luisa are si un lant de umar din metal auriu, detasabil.