15283940_1306081102756229_1868651259893341245_nDin nou  e 3 Decembrie! Stiti fraza aia : “Diferiti , dar egali! “ Atat de bine ni se potriveste!

Diferenta o vad in fiecare zi in lucrurile care conteaza cel mai mult , care definesc o persoana :

-BUNATATE

-DEMNITATE

-INTELIGENTA

-BUN SIMT

Prefer sa fiu diferita si sunt , (chiar daca asta pare a lauda ) nu este . Am invatat din toate cele traite sa fac diferenta si sa o aplic , chiar daca de multe ori  actiunile si vorbele mele atrag priviri ciudate , sincer nu imi pasa …..Inainte eram foarte afectata, dar azi nu mai privesc din aceleasi unghiuri . Nu e usor sa treci peste cand toata lumea vede doar defectul fizic, dar asta e ….nu pot sa ascund ….sunt ceeea ce sunt  ….si mai mult de atat ….Si cati nu sunt ca mine !

Egalitatea insa nu e !!!  Si nici nu va fi vreodata!!! Unii m-ar contrazice , dar din punct de vedere social , egalitatea e 0 (pentru cei multi). Dar sa fim seriosi, vrem egalitate in egoism , in nesimtire , in nepasare , in a minti mai frumos??? Eu una nu vreau asta ….asa ca a fi diferit pentru mine inseamna altceva ….si o sa pastrez aceasta diferenta , pentru ca imi place  si pentru ca ma reprezinta 

Nu va fie teama sa fiti diferiti , nu negati si nu va rusinati de diferente!!! Aceste diferente ne ridica si ne fac mai puternici .

La multi ani!

D.V.T.