M-am hotarat sa-mi cumpar bicicleta din mai multe motive:
-am masina la reparat si este teribil de greu sa stau dupa autobuze sau metrou. Cu bicicleta pot alege ruta cea mai scurta, in timp ce mijloacele de transport in comun ocolesc.

-pentru combustibil scot bani din buzunar mereu, bicicleta nu consuma decat surplusul de calorii rezultat din alimentele care-mi plac si ingrasa si ma ajuta sa fiu in forma.
-din dragoste fata de mediu: cu bicicleta nu poluez, in timp ce masina mea emite noxe.
Nu aveam cum sa ma uit la alte biciclete in afara de Pegas din patriotism economic. Ce inseamna patriotism economic? Sa nu cumperi niciodata de la producatori straini, cand ai tai fabrica produse la fel de bune, rezistente si elegante cum sunt cele din alte tari ale Europei. Am ales Cutezator EV – Alb Perlat pentru care am folosit codul de reducere Bucuresti 500. Produsul se afla deja la reducere, din pretul initial de 2699 de lei, costa 2159,20 lei.

Bijuteria cu doua roti mi-a fost livrata la domiciliu si de o luna fac naveta cu ea la serviciu. Cand am primit-o toti membrii familiei s-au strans in jurul ei si au mangaiat-o cu mainile si cu privirile. In acel moment m-am simtit mai mult decat vinovat. Coamandasem pentru mine o bicicleta cu cadru usor din aluminiu, cu forme seducatoare, care merge lin prin oras de parca plutesti, chiar daca apar si denivelari in cale, dar pentru sotie si pentru cel mic? Le-am citit amaraciunea in priviri si m-am hotarat sa fac dreptate. Tocmai atunci am citit pe site despre inegalabilele role Bliss cu care plutesti pe alei si nu te accidentezi niciodata fiindca ghetele inalte protejeaza gleznele si m-am gandit sa le comand si lor fiindca aflasem de voucherul de reducere de 30% al carui cod era Bliss 30. Acum, in fiecare duminica insorita iesim impreuna in parc: eu cu bicicleta, sotia si copilul cu rolele si petrecem timpul impreuna, in aer liber si facand miscare.

Pegas dovedeste infinita empatie punand la dispozitia cumparatorilor multe vouchere, reduceri si posibilitatea cumpararii in rate a produselor.