bannere-publicitareSalut, parcă încet, încet începe să se miște treaba cu bannerele și să știți că săptămâna trecută am reușit să strângem ceva bani, sau vândut banner-ul de la Blogatu, (banner publicitar pe o perioadă de 3 luni 300 X 250), cumpărat de  Jurnal de Belgia și de la siblondelegandesc.ro  banner pe o lună cumpărat de Roxana Milea, a mai rămas banner două luni din oferta de (banner 300×250 pentru 3 luni) și tot săptămâna trecută au intrat banii de la banner-ul cumpărat de la Prințesa urbană, cumpărat de Paula`s Choice (banner publicitar pe o perioadă de 3 luni 300 X 300) și am primit și două donații din partea a două  persoane, acuma nu știu dacă e bine să anunț suma adunată, voi ce spuneți?, mă refer la cumpărători, donatori și Bloggerii care au oferit bannerele, că restul știu că sunteți curioși 😀 . Mai am câteva promisiuni, dar drumul e foarte anevoios până la fapte concrete 🙁 . În curând sper să putem cumpăra primul cărucior/scuter electric, dar până atunci avem nevoie de câț-va colaboratori în toate județele, poate vă interesează.

Săptămâna trecută am primit doar o singură ofertă de banner de la panabogdan.ro  .un loc banner de 300 x 250 pentru o lună și orice ajutor tehnic în WordPress (bloguri sau site-uri de prezentare) în limita a 4 ore.

Ms mult Andressa pentru promovare și aștept în continuare și alți Bloggeri să scrie ceva pe blogurile lor despre această ispravă. Mai avem vreo 40 de oferte diferite și tot așteptăm cumpărători, că acum cred că sau terminat concediile 😀 . Multă sănătate