Presa lumii este plina cu povestiri in care protagonistul, lemnul sfant, are virtuti salvatoare. Se spune ca o pensionara batrana, care nu avea pe nimeni, locuia la ultimul etaj, intr-o camaruta a unui bloc. Din cauza aceasta iesea foarte rar din casa si o aproviziona copilul unor vecini carora ea ii dadea cate un banut.
Intr-o zi, cand el era la ea sa-i duca painea a avut loc un cutremur devastator. Tot blocul a fost la pamant, doar camaruta ei era suspendata acolo sus, iar oamenii se uitau cu mirare ce o tine. Parca o mana providentiala o tinea ancorata deasupra daramaturilor.
In fiecare zi, batrana aprindea betisoare de lemn palo santo si se ruga.

Asa facuse si atunci, rugandu-l pe copil sa participe si el la ritual. Au fost singurii supravietuitori datorita lemnului mistic, protector. Au ramas impreuna, copilul avand grija de ea pana la moarte. Cand s-a facut mare, baiatul s-a obisnuit sa poarte cu el palo santo, oriunde mergea. S-a facut sofer de camion si se afla in cursa, cand soferul unui tir, un colos pe mai multe roti, a facut un atac cerebral si venea spre el amenintator. Salvatorii l-au gasit in stare de soc, dar in viata, tinand in dreptul sau bucati din lemnul sfant, care ii salvasera viata. Tirul s-a oprit milimetric de corpul sau.
Aceste evenimente senzationale au determinat explozii ale vanzarilor de lemn sfant si ulei esential in toata lumea. O alta femeie era pe punctul de a fi jefuita de bunuri in autobuz, dar avea in buzunarul gentii unde-si tinea portofelul betisoare de lemn sfant cu aroma de levantica.

Cand hotii ii umblau in geanta sa-i ia portofelul mirosul s-a raspadit in jur, ei s-au speriat si au fugit.
Ulterior hotii de buzunare au declarat ca atunci cand oamenii au in locurile unde-si tin valorile si betisoare de palo santo, nu numai ca se raspandeste o aroma placuta in jur, ci apare un inger in apropierea pagubitului, iar ei sunt nevoiti sa plece, fara sa faca rau.
Din fericire, lemnul sfant este adus de la capatul lumii si in Romania, asa ca si noi il putem folosi sa ne protejeze de hotii din mijloacele de transport in comun si de accidente.

Pachetul care ne protejeaza timp de un an costa 62,20 de lei fiind alcatuit din ulei esential 100% si bucati de lemn palo santo. Lemnul sfant protejeaza si casele noastre de intemperii, de hoti, de farmece si de vrajba, in plus este placut sa se organizeze in fiecare seara un ritual de fumigatii si rugaciuni, care sa reuneasca familia. Astefel de ritualuri solidifica relatiile dintre sot si sotie, parinti si copii, frati si surori, fiind un adevarat spectacol vizual-olfactiv.
Femeile insarcinate care poarta pretutindeni betisoare unse cu ulei esential au o sarcina usoara, iar bebelusul lor va beneficia de protectie si va fi cuminte si sanatos, fiindca puterea lemnului sfant este de origine divina.
Chiar si in biroul sau institutia in care cineva aduce talismanul va fi liniste, oricat de incordata ar fi fost atmosfera mai inainte.