Agentia Yani Travel este solutia ideala pentru alegerea ta, atunci cand alegi sa pleci din Romania spre destinatii foarte cunoscute si cautate precum Italia, Germania, Anglia, Austria, Belgia, Olanda, Danemarca, Elvetia si Scotia.

Yani Travel are colaborari cu peste 100 de alte agentii de transport de persoane din toata tara, iar acest lucru, alaturi de experianta acumulata in timp, le-a castigat increderea clientilor, care s-au declarant multumiti de serviciile companiei.

Poti opta pentru transport persoane Romania-Anglia sau transport persoane Romania-Germania (sau la orice pachet de servicii doresti) la preturi foarte atractive, deoarece ofertele disponibile pe site-ul online sunt accesibile oricui. Cumpararea biletelor se face si foarte usor, prin intermediul site-ului lor online (asadar, din confortul propriului vostru camin).

Pentru confortul clientilor, agentia lor este dotata atat cu autocare cat si cu microbuze  de ultima generatie, cu dotari premium.

De ce recomand serviciile Yani Travel:

–        transportul este rapid si sigur;

–        bagajul este inclus in pretul biletului – 50kg;

–        seriozitatea si profesionalismul sunt la ele acasa.

Multe persoane au calatorit deja oriunde in Europa, dar s-au si bucurat de servicii profesionale si de calitate. Pentru Yani Travel distantele nu mai sunt o problema. De ce? Deoarece cursele sunt extrem de rapide si se desfasoara in cele mai bune conditii (garantat).

Yani Travel are colaborari pe termen lung cu peste 100 de alte agentii de transport persoane din toata tara – acest lucru ii face sa fie leaderi in domeniul transportului de persoane si ofera clientilor cele mai bune preturi ale biletelor (copii pana in 12 ani si grupurile de persoanel au parte de reducere).

Concluzia este urmatoarea: oriunde vrei sa mergi, alege cu incredere Yani Travel. Agentia isi pune clientii pe primul loc si le ofera acestora cele mai bune conditii de drum, pentru confort sporit si un drum placut pana la destinatie.