Am văzut la un prieten pe Facebook s a dus și i a dat de mâncare la un om bolnav în cărucior și mulți spun că nu e bine să se laude, dar dacă intenția ei nu a fost de a se lăuda și a fost ca să meargă și alții să ajute că alții pot să meargă fără să facă poze și să pună pe Facebook, dar măcar de ar merge, dar ce-i care nu fac nimic, ei critică cel mai repede 🙁 .

Cine dă în ascuns plata lui va fi în cer și cine dă să vadă lumea plata e aici pe pământ, nu văd care-i problema unora dacă ei vor plata aici pe pământ. Oricare binefacere va fi răsplătită asta este clar. Acuma dacă unii vor să ia răsplata în cer foarte bine. Ceilalți dacă vor să ia răsplată aici pe pământ foarte bine și pentru ei.
Important să facem fapte, nu doar să predicăm de la avioane să spunem la unu și la altul cum trebuie făcut și să nu mișcăm un deget, trebuie fapte fraților.
Dumnezeu va răsplăti fiecăruia după faptele lui.
Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească la fiecare, fie că dați un ascuns, fie că dați să vadă lumea. În zilele noastre suntem nevoiți să mai arătăm că dăm ca să motivăm și pe alții să dea. Că foarte multă lume doar ne spune ce trebuie făcut, dar la fapte nu prea se bagă 🙁 și așa îi motivăm să ajute și ei. Dumnezeu să vă binecuvânteze