Salut, știu deja de la început că uni vor zice că iar mă plâng și nu am dreptul, că uni sunt în situați și mai grave, știu că sunt situați mai grave, dar nu scriu acestea ca să mă plâng, pentru a mă plânge aș avea alte motive care sunt foarte serioase, dar nu o fac, trebuie să-mi duc crucea până la capăt și să nu cad acum de oboseală 🙁 .Am o problemă cu P.C.-ul meu, îl am de vreo 7-8 ani, nici nu speram să treacă iarna, dar a supravețuit până acuma, cu el am făcut multe Campani în aceșri ani, am ajutat multă lume, dar merge tot mai rău, e pentium 4, 8 Gb Ram, DDR 3, poate că procesorul e obosit, usb-urile nu-mi mai merg și merge ca un Pentium 1 🙁 .Cam de 1, 2 ori pe an trebuie schimbat Windows-ul, eu nu mă pricep, din păcate nici Windows-ul nu mi-a fost schimbat de vreo 1 An și de asta merge rău 🙁 .

Am nevoie de un P.C. care să meargă mai bine, îl folosesc doar pentru net, Blog și să editez foto/video (mă mai și joc ceva jocuri mai nașpa de pe facebook 😀 ). Prin Aprilie cineva avea unul de donat cu tot cu Monitor, tastatură și Mause, dar am preferat să-l donăm la o familie care nu avea defel, 4 copii sau bucurat de acel cadou de Paști pentru ei, îl puteam lua eu, că mi-l dădea, al meu mergea și am preferat să facem mai bine o bucurie. Aș vrea să-mi spuneți de unde aș putea cumpăra ceva eftin și bun, care să mă țină vreo 3-4 ani măcar, accept și prin donație, dacă aveți unul bun, că de obicei oamenii donează ce nu le este bun și nici nu e bun, de curând am primit un Laptop Sony vechi, e printre primele modele și nu merge, adică îmi cere F1 îi dau și se restartează și tot așa face, are un XP instalat pe el.

Al meu la cât e de vechi și rău, nici nu are rost să-l mai donez, pentru că e rău, sună ca o râșniță și merge ca mercul turbat, de 7-8 ani, în perioada rece de dimineață și până noaptea târziu, câte 14-16 ore zilnic, nici nu mă mai miră faptul că a obosit 🙁 ,mă mir că încă mai merge, azi era să moară de tot, dar mai luptă să meargă. Am nevoie de un P.C. bun, cu Windows instalat, cu care să pot să-mi fac treaba zilnic mai departe, că am câteva idei pentru viitor și obiectul munci nu mă mai prea ajută 🙁 . Aș vrea să-mi spuneți de unde aș putea cumpăra în cel mai rău caz un P.C. nou și eftin. Multă sănătate