Astăzi vreau să vă spun o mărturie  despre,  1 Ioan 5:14-15

14 Îndrăzneala pe care o avem la El este că, dacă cerem ceva după voia Lui, ne ascultă.

15 Și, dacă știm că ne ascultă, orice I-am cere, știm că suntem stăpâni pe lucrurile pe care I le-am cerut..

După cum poate ați observat eu sunt o persoană cu o dizabilitate gravă,  am un handicap grav și sunt în cărucior,  folosesc un cărucior electric care sunt picioarele mele practic.

În urmă cu 3-4 ani era foarte greu pentru mine a merge la biserică,  Din păcate pentru noi persoanele cu dizabilități nu prea dă nimeni doi bani pe noi, din păcate asta este un adevăr foarte dureros.

De mers la biserică în perioada rece mergeam foarte, foarte rar.  În perioada caldă mergeam cu căruciorul electric până la Turda (20 km dus și întors) sau la Câmpia Turzii (20 km dus și întors) la biserică.  Vara când era cald afară mergeam eu cu căruciorul electric și fratele meu Andrei mă însoțea cu bicicleta Și așa mergeam noi doi la biserică.  Vara nu era problemă pentru că mergeam și pe 35° căldură Nu aveam nicio problemă,  nu reușeam să mergem de multe ori pentru că de obicei uneori duminica ori ploua, ori nu era vreme bună și era riscant ne pornim la drum.

În 2021 vara am zis așa,  Doamne știi că urmează să vină perioada rece, de prin 15 septembrie deja nu mai pot să mă duc la biserică pentru că seara este deja destul de rece pentru mine,  Fă Tu o minune pentru noi ca să putem merge la biserică,.

Domnul mi-a ascultat rugăciunea și ne a trimis o mașină adaptată cu lift pentru persoane cu dizabilități.

Când am primit prima veste că Domnul ne va trimite o mașină am zis așa:

Doamne, dacă ne trimiți această mașină, să ne trimiți și motorină, și șofer, și tot ce este nevoie pentru ca să facem o lucrare cu această mașină pentru persoanele cu dizabilități  și eu mă voi strădui cât îmi va sta în putință să mă ocup de această lucrare ca să putem scoate și alte persoane în cărucioare și să-i ducem la biserică,  pentru că și noi avem nevoie de a merge la biserică și să ne întâlnim cu Tine. Altfel să nu mi-o dai.

Slavă Domnului că în acest timp de un an și jumate, am putut face multe bucurii persoanelor cu dizabilități și sper să putem face și de acum încolo și să putem duce persoanele cu dizabilități la biserică și unde este nevoie.

Domnul tot timpul ne a binecuvântat și a făcut adevărate minuni în viețile noastre și nu am dus niciodată lipsă de motorină și voi știți foarte bine cât de scumpă era motorina într-o vreme.

Cea mai mare lipsă a noastră este lipsă de șofer, pentru că ne dorim să putem merge și în cursul săptămânii la biserică nu doar duminica.  Dar sunt sigur că Domnul va rezolva și această problemă.  Domnul să vă binecuvânteze