Ninge. Am ales jerba pentru colega mea din tot sufletul. Am comandat-o din flori albe de parca i-as fi impletit-o cu prietenia noastra si cu delicatii fulgi de nea. O privesc acolo, langa ea, atat de divina, ata de frumoasa, livrata in cateva ore si simt parfumul delicat. Sunt sigura ca sufletul ei se bucura ca i-am cumparat una dintre cele mai bune si frumoase jerbe funerare Bucuresti

Ce frumosi si proaspeti sunt trandafirii albi si ce parfumati crinii! Toate florile par culese acum din gradina. Panglicile lucioase si fine dau jerbei un aer de noblete princiara si mesajul de ramas-bun este simplu si plin de sperante. M-au ajutat sa il compun cei de la Sympatrhyflowers.ro care nu mi-au dat voie sa las durearea sa isi spuna cuvantul, ci mai degraba sa imi arat recunoastinta ca divinitatea mi-a daruit o astfel de fiinta minunata pentru o portiune din drumul vietii. In plus, familia ei trebuie incurajata si nu trebuie ca eu sa o fac sa planga prin mesajul de pe jerba. Ea stia sa aline cu o vorba, cu un cuvant, cu o privire.

Mi-ar fi placut ca ea sa poata vedea jerba de la mine, fiindca ii placeau aranjamentele frumoase si florariile bune. Stia sa aprecieze calitatea unei flori, munca din spatele unui buchet, accesoriile de calitate.

Despre sfarsitul meu de drum, nu-mi vine greu deloc sa vorbesc. De pilda, de-ar fi sa-mi pot alege din timpul vietii locul si felul in care doresc sa arate jerbe flori   nu as recomanda pentru nimic in lume alt magazin! Si pentru prietena mea mi-a venit greu sa aleg. Toate erau atat de frumoase si stiam ca este ultimul dar pe care i-l pot face, asa ca am fost tentata sa plasez o comanda de 200 de lei ca sa obtin si transportul gratuit, apoi m-am gandit ca ei nu ii placeau excesele si aprecia gestul in semnificatia lui spirituala mai mult decat valoarea sa materiala, asa ca privesc cu multumire jerba alba ca zapada si nu imi pot lua ochii de la amica mea. Este linistita ca o patrie ninsa, cu zambetul pe buze, cu impacarea intiparita pe fata, iar ochii parca se plimba pe sub pleoapele grele de somn sa vada jerbele si coroanele dela cel mai bun magazin de profil.