Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

O întrebare de Duminica (3)

Anterior

Azi am trimis căruciorul electric la câștigător

Următorul

Plec în într-o Tabără în străinătate

 1. Molibden

  10) Prima data cand vin oamenii lui Balac , Balaam il intreaba pe Dumnezeu si acesta ii zice clar sa nu mearga sa-i blesteme pe israeliti pentru ca sunt un popor binecuvantat . Balaam il asculta , da’ cu parere de rau pentru ca el obisnuia sa ia daruri pentru lucrarile sale .
  A doua oara cand Balac trimite dupa el , vin mai multe capetenii si cu mai multe daruri : “Balac a trimis din nou mai multe căpetenii mai cu vază decât cele dinainte.” “Nu mai pune piedici, şi vino la mine; căci îţi voi da multă cinste şi voi face tot ce-mi vei spune;” . Balaam trebuia sa ii refuze din prima ca doar D-zeu i-a zis clar ce si cum , dar el s-a lasat purtat de oportunitate aceasta si a zis ca poate s-a fi razgandit Dumnezeu intre-timp . Dumnezeu ii stia inima , si stia ca Balaam incearca sa-l ‘fenteze’ , ca el vrea darurile si cinstea .
  Apoi Dumnezeu s-a enervat ca Balaam chiar se duce , dupa ce i-a zis clar prima data sa nu mearga , si i-a aratat pe drum ca defapt nu L-a pacalit .
  Pe drum , Balaam a luat magarita la bataie pentru ca il facea de ras , mergea cu toate capeteniile si el “profetu” nu stia sa-si tina magarita , dar defapt magarita i-a aratat de 3 ori ca nu e bun drumul pe care merge , iar apoi Dumnezeu ii zice ca daca magarita nu s-ar fi oprit l-ar fi omorat : ” Măgăriţa M-a văzut şi s-a abătut de trei ori dinaintea Mea; dacă nu s-ar fi abătut dinaintea Mea, pe tine te-aş fi omorât, iar pe ea aş fi lăsat-o vie.” .
  Deci o concluzie din asta ar fi ca pacatul lui a fost ca a pus a doua intrebare , iar asta L-a maniat pe Dumnezeu . Daca Dumnezeu iti zice ceva din prima , atunci nu mai insista pe subiect pentru ca altfel te va lasa sa mergi pe calea ta singur . Asta cred eu .

 2. NOGYLK

  11) Tati mă lași apără? Nu Sarah nu mergi! Hai no, mă lași? Nu auzi? Nu mergi! Hai lasă-mă afară! Na bine, du-te. În două minute iaras

 3. NOGYLK

  12) Iarăși ii trebuie ceva, dar acuma îi dau să aibă bătaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén