Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

O întrebare de Duminica (3)

Previous

Azi am trimis căruciorul electric la câștigător

Next

Plec în într-o Tabără în străinătate

3 Comments

 1. Molibden

  10) Prima data cand vin oamenii lui Balac , Balaam il intreaba pe Dumnezeu si acesta ii zice clar sa nu mearga sa-i blesteme pe israeliti pentru ca sunt un popor binecuvantat . Balaam il asculta , da’ cu parere de rau pentru ca el obisnuia sa ia daruri pentru lucrarile sale .
  A doua oara cand Balac trimite dupa el , vin mai multe capetenii si cu mai multe daruri : “Balac a trimis din nou mai multe căpetenii mai cu vază decât cele dinainte.” “Nu mai pune piedici, şi vino la mine; căci îţi voi da multă cinste şi voi face tot ce-mi vei spune;” . Balaam trebuia sa ii refuze din prima ca doar D-zeu i-a zis clar ce si cum , dar el s-a lasat purtat de oportunitate aceasta si a zis ca poate s-a fi razgandit Dumnezeu intre-timp . Dumnezeu ii stia inima , si stia ca Balaam incearca sa-l ‘fenteze’ , ca el vrea darurile si cinstea .
  Apoi Dumnezeu s-a enervat ca Balaam chiar se duce , dupa ce i-a zis clar prima data sa nu mearga , si i-a aratat pe drum ca defapt nu L-a pacalit .
  Pe drum , Balaam a luat magarita la bataie pentru ca il facea de ras , mergea cu toate capeteniile si el “profetu” nu stia sa-si tina magarita , dar defapt magarita i-a aratat de 3 ori ca nu e bun drumul pe care merge , iar apoi Dumnezeu ii zice ca daca magarita nu s-ar fi oprit l-ar fi omorat : ” Măgăriţa M-a văzut şi s-a abătut de trei ori dinaintea Mea; dacă nu s-ar fi abătut dinaintea Mea, pe tine te-aş fi omorât, iar pe ea aş fi lăsat-o vie.” .
  Deci o concluzie din asta ar fi ca pacatul lui a fost ca a pus a doua intrebare , iar asta L-a maniat pe Dumnezeu . Daca Dumnezeu iti zice ceva din prima , atunci nu mai insista pe subiect pentru ca altfel te va lasa sa mergi pe calea ta singur . Asta cred eu .

 2. NOGYLK

  11) Tati mă lași apără? Nu Sarah nu mergi! Hai no, mă lași? Nu auzi? Nu mergi! Hai lasă-mă afară! Na bine, du-te. În două minute iaras

 3. NOGYLK

  12) Iarăși ii trebuie ceva, dar acuma îi dau să aibă bătaie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén