Nu stii niciodata cand te confrunti cu un moment dificil in viata ta, motiv pentru care este important sa iei masurile potrivite si sa fii pregatit. Moartea unei persoane apropiate chiar nu este deloc usor de trecut peste, asa ca e important sa solicitam ajutorul celor care se pricep cel mai bine. La serviciifunerareluca.ro ne asteapta mai multe avantaje pe care merita sa le descoperim.

Totul este disponibil non stop

Nu avem cum sa stim niciodata cand urmeaza sa ne confruntam cu momente dificile, asa ca este important de stiut faptul ca avem posibilitatea de a apela la Casa Funerara Luca non stop. Nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte avem nevoie de sprijin pentru ca intotdeauna vom gasi aici pe cineva dispus sa ne ajute. Mai mult, consilierea este gratuita, asa ca nu te costa nimic sa te bucuri de tot sprijinul posibil.

In Bucuresti

Serviciile oferite acopera fiecare sector din Bucuresti, dar nu se limiteaza doar la atat intrucat sunt disponibile si in localitatile din Ilfov. Asadar, un numar important de persoane poate solicita sprijinul aici.

Profesionalism deplin

De asemenea, la Casa Funerara Luca gasim intotdeauna profesionalism deplin. Experienta bogata a fost capatata dupa ani intregi de munca, iar in ziua de azi oricine ajunge aici are garantia ca se va bucura de cele mai bune conditii, totul doar la serviciifunerareluca.ro unde poti apelezi oricand.

Evita birocratia

Nu multi cei care stiu ca exista un ajutor de inmormantare oferit de stat care vine in sprijinul multor familii. Valoarea acestuia difera, insa in multe cazuri poate sa acopere integral costurile pentru o asemenea ceremonie. La Casa Funerara Luca ai sansa de a obtine mai usor acel ajutor pentru ca eviti birocratia si mergi direct la subiect. Pe aceasta cale nu te mai complici pe cont propriu si nici nu mai pierzi timpul, fiind mult mai usor sa gestionezi fiecare situatie.

Pachete pentru toate nevoile

Sunt propuse mai multe pachete care au fost special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor. E clar, toata lumea are de castigat, iar aici este imposibil sa nu gasesti o varianta care sa se potriveasca nevoilor tale. Chiar si daca te orientezi catre pachetele de baza, cele mai accesibile din punct de vedere financiar, acestea sunt complete si cuprind tot ce este nevoie pentru o asemenea ceremonie. Printre altele, putem aminti de pachetul standard, care costa numai 1250 de lei si care include sicriul complet echipat, crucea din lemn inscriptionata, setul de orare, cel mic si cel mare. Doctorul care constata decesul si care se ocupa de imbalsamare elibereaza si certificatele necesare in acest sens. Echipa se ocupa se toaletarea decedatului, cosmeticare care presupune inclusiv spalat si imbracat si se ofera acces la frigider pana la 24 de ore.

Urmeaza pregatirea actelor, certificatele de deces, adeverinta de inhumare si autorizatiile pentru transport si pentru depunerea la capela. Mai departe nu lipsesc accesorii precum prosoape, batiste, dolii pentru piept si usa, coroana din flori naturale, prescuri, pachete cu alimente, etc. Pachetele disponibile aici ajung pana la 8000 de lei, insa sunt si multe variante de mijloc din care sa alegem, tocmai pentru ca toata lumea sa fie multumita pe deplin de serviciile disponibile la serviciifunerareluca.ro.

Depaseste mai usor momentele dificile

Bineinteles, nu este deloc usor pentru nimeni sa se confrunte cu asemenea momente dificile, iar fiecare persoana poate sa reactioneze diferit. In schimb, aici intervine experienta Casei Funerare Luca care te poate ajuta sa treci peste mai usor si sa revii treptat la activitatile obisnuite din viata ta.