UDAPTED: Cazul rezolvat în 3 ore. 

Salut, azi prima zi din primăvară aș vrea să încercăm să facem o faptă bună pentru o persoană cu dizabilitate gravă.

Mona este din Micro (Turta) și o cunosc de vreo 2-3 ani de zile și anul trecut în iunie am invitat-o ​​într-o tabără creștină la Mărișel, am comunicat foarte greu cu ea, pentu că are o boală grea care ia afectat mobilitatea și auzul 🙁 și anume  Charcot – Marie – Tooth.  Mie îmi este mai ușor să sun pe cineva decât să scriu, pentru că este exact invers din cauza că nu aude. De obicei comunicăm foarte rar și greu, eu scriu greu, ea scrie dar nu aude 🙁 .

Mie mi ar place foarte mult să o pot suna și să discutăm așa decât să mă tot chinui să i scriu.  Vă dați seama cât este de greu pentru ea nici nu poate umbla este în cărucior și nici nu aude dacă o întreabă cineva ceva 🙁 .  Eu dacă  nu pot scrie mă ajută un program, dar ea dacă nu aude trebuie să o ajutăm cu un aparat auditiv și astfel putem rezolva problema. 

Am început demersurile pentru acest lucru,  luni am dus o la Cluj la un consult ORL la un medic specialist și sunt vești bune pentru ea, cu un aparat auditiv poate să audă cu urechea dreaptă.

Acest aparat auditiv constă în jur de 1.600 RON,  eu am adunat 600 RON și mai avem nevoie de aproximativ 1.000 RON pentru a putea cumpăra acest aparat auditiv pentru Mona.

Mă gândeam să apelez la bunăvoința voastră oameni dornici să ajute să adunăm cei 1.000 RON și asta ar putea fi o foarte mare bucurie pentru Mona în sfârșit ar putea să audă.  Gândiți vă cât este de greu să nu auzi. Eu am avut o perioadă că mi sa înfundat o ureche și auzeam foarte rău doar cu una, dar să nu auzi cu amândouă? 🙁 .  Vă las mai jos un cont bancar pe care puteți dona ca s o ajutăm pe Mona să audă.  Am să fiu foarte transparent,  ca întotdeauna și am să public toate sumele de bani până când se adună banii și voi veni cu detalii până la sfârșitul Campaniei.  Domnul să vă binecuvânteze

P.S. Vă rog specificați ”Pt Mona” 

Cont Banca Transilvania

În RON: RO78BTRLRONCRT0388394401

În EURO: RO28BTRLEURCRT0388394401

SWIFT: BTRL RO22    BIC: BTRL    (xxx)

Ambele conturi sunt deschise la

Banca Transilvania – Sucursala Turda

PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN