Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Nu vă strângeţi comori pe pământ (Matei, 6/ 19-20)

7-sfaturi-financiare-de-la-bogatii-lumii-291224

Salut, dacă stăm și ne gândim puțin, bine spune în Matei, 6/ 19, ce rost are să strângă omul miliarde și să le țină în Bancă, când moare, nu poate lua nimic cu el, nici măcar hainele de pe el nu le duce, aici rămân și putrezesc (mai bine le dă la cineva). Dar mai bine să strângi o comoară în cer Matei, 6/ 20, e greu, dar nu imposibil.

Matei, 6/ 19 Nu vă strângeţi comori pe pământ, unde le mănâncă moliile şi rugina şi unde le sapă şi le fură hoţii

20 ci strângeţi-vă comori în cer, unde nu le mănâncă moliile şi rugina şi unde hoţii nu le sapă, nici nu le fură.

1 Timotei, 6: 17 Îndeamnă pe bogaţii veacului acestuia să nu se îngâmfe şi să nu-şi pună nădejdea în nişte bogăţii nestatornice, ci în Dumnezeu, care ne dă toate lucrurile din belşug ca să ne bucurăm de ele.

Iacov, 5: 1 Ascultaţi acum voi, bogaţilor! Plângeţi şi tânguiţi-vă din pricina nenorocirilor care au să vină peste voi.

Anterior

Primii pasi se fac la Piatra-Alba

Următorul

Vești foarte bune, din banii de pe bannerele vândute

 1. nogylk

  Așa este Zolty, așa este dar eu așteplt să mă duc la mărturisirea ta publică

 2. nogylk

  Steve Jobs- fondatorul Apple a spus ca : nu vrea sa fie cel mai bogat om mort din cimitir (ca tot mort ramane si nu se poate folosi de avutii, bani)

 3. nogylk

  Steve Jobs: “În această clipă, zăcând pe patul de spital, filmul vieții mele mi se perindă prin fața ochilor. Realizez că toată recunoașterea, laudele, bogăția de care m-am bucurat au pălit, au devenit fără de sens în fața apropiatei morți. În întunericul camerei, mă uit la luminile verzi de la aparatele care mă țin în viață, aud sunetele mecanice sacadate făcute de ele și simt respirația Zeului Morții apropiindu-se.
  Acum când am făcut bani cât pentru trei generații, ar trebui să ne concentrăm pe alte aspecte ale vieții care nu au legătură cu partea financiară. Trebuie să fie ceva mai important de atât! Să fie relațiile… să fie arta, să fie un vis neîmplinit din tinerețe…
  Fuga non-stop după bani transformă o persoană, cât de normală ar fi ea, într-o ciudățenie asemenea mie. Dumnezeu ne-a lăsat simțurile ca să recepționăm dragostea, sentimentele celor din jur. Și nu iluziile false aduse de averi.”
  Sursa: https://astrodeva.wordpress.com/2016/07/20/ultimele-cuvinte-ale-lui-steve-jobs/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén