Desi sunt purtati atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati, cerceii sunt din punctul meu de vedere destinati exclusiv femeilor. Din acest motiv, in cadrul acestui articol voi prezenta modelele de cercei destinati femeilor ce sunt la moda in aceasta vara.

  1. Cerceii opulenti sunt perfecti pentru femeile care vor sa iasa in evidenta prin modul in care sunt imbracate ori prin intermediul bijuteriilor pe care le poarta. Din fericire pentru acestea, acest tip de cercei este la moda si in aceasta vara. Tinuta vestimentara eleganta este obligatorie pentru acest tip de cercei. Pentru a nu iesi in evidenta in mod negativ, cerceii trebuie sa fie singura bijuterie opulenta purtata.
  2. Faptul ca moda se reintoarce nu mai reprezinta o noutate de ceva timp. Aceasta tendinta isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult si in ceea ce priveste cerceii aflati la moda. Astfel, cerceii retro sunt la mare moda in aceasta vara, acestia putand fi integrati cu succes atat intr-o tinuta eleganta cat si intr-una lejera.
  3. Pietrele pretioase sunt din ce in ce mai purtate de catre femei, indiferent ca acestea se gasesc in inele, bratari ori lantisoare. Desi sunt utltimii intrati pe aceasta lista, cerceii cu pietre pretioase sunt la mare moda in aceasta vara si cu siguranta vor fi la moda si dupa terminarea verii deoarece este foarte bine cunoscuta afinitatea pe care o au reprezentantele sexului frumos pentru bijuteriile cu pietre pretioase.
  4. In cazul in care ai crezut ca argintul nu mai este la moda, te-ai inselat deoarece cercei hamsa argint sunt ce-a mai buna dovada in acest sens. Pe langa versatilitatea acestui tip de cercei, intretinerea usoara a acestora precum si pretul scazut de comercializare reprezinta alte doua motive pentru care cerceii din argint sunt la moda si in aceasta vara.