Acuma nu putem să i ajutăm pe toți pentru că unii au solicitări exagerate 🙁 , de exemplu am avut pe cineva care ne a contactat să l ducem până la București, a auzit el de undeva că noi oferim transport gratis, era o persoană cu dizabilitate, dar putea merge pe picioare, i am recomandat să meargă cu trenul, acuma dacă era o persoană în cărucior și o situație gravă, încercam să rezolvăm ceva, totuși aceste lucruri necesită niște cheltuieli foarte mari.

Am mai avut un caz din Iași, o persoană cu dizabilitate în cărucior ne-a solicitat să mergem să-l luăm din Iași (400 km) și să l aduceme încă vreo 300 de km nu mai țin minte unde și de acolo să ne întoarcem și noi acasă, știu că era vorba de peste 1.000 km, este foarte greu de făcut în 24 de ore 🙁 și toate astea necesită și cheltuieli, trebuie plătit șofer, trebuie cumpărat motorină plus mâncare.
Am avut câteva cazuri prin zonă, de exemplu a trebuit să ducem persoana cu dizabilități la Cluj la urgență l am dus, am stat după el trei patru ore și după aia l am adus înapoi acasă la Turda.
Îmi aduc aminte de un caz, care cred că a fost cel mai grav, avea un picior în putrefacție, atâta de urât mirosea în mașină de nu am cuvinte cum să vă explic, Prima dată am crezut că s a făcut pe el 🙁 . Omul avea o cangrenă la picior și tot mergeam la urgență cu el spera să își salveze piciorul, prima dată l am dus la Spitalul de Urgență din Câmpia Turzii nu aveau ce i face 🙁 , i au propus să i l taie 🙁 .
L-am dus de vreo două ori la Cluj la urgență, până la Cluj am crezut că mor pentru că era chiar lângă mine, eu cu mască pe față și nu aveam aer 🙁 . Dumnezeu ne a scos o astfel de situație pe care nu o pot uita niciodată. Până la urmă i au tăiat piciorul că nu aveau ce să i mai facă. Dar omul a răbdat niște dureri foarte mari și era încăpățânat și nu voia să rămână în spital să i taie piciorul, până la urmă nu a avut de ales și i au tăiat piciorul. Așa de urât îi puțea piciorul de parcă eram lângă un hoit 🙁 . Acesta cred că a fost cel mai grav caz pe care l am ajutat.
Omul în viața asta întâmpină multe situații complicate. Dar Dumnezeu ne descoperă să le vedem că totuși există.
Am avut și alte solicitări ca de exemplu; Să cărăm la cineva niște mobilă, altcineva să cărăm niște lemne, cineva m a rugat să i transportăm un câine pentru că pe autocar nu vreau să l ia, dar toate acestea le am refuzat. Oamenii au multe idei, dar nu toate sunt bune 😃 . Dumnezeu să vă binecuvânteze