Unul dintre cele mai importante momente din viata unui adolescent este atunci cand implineste 18 ani. Vasta la care devine adult si la care este capabil sa ia singur decizii, cand nu mai este nevoit sa depinda de parinti. Desigur ca multi dintre noi inca locuim si parintii si dupa 18 ani si inca depindem de ei din punct de vedere financiar, insa unele lucruri incep sa se schimbe, chiar daca mai incet.

Celebrarea implinirii varstei de 18 ani este un eveniment important asa ca pregatirile se realizeaza cu saptamani inainte, iar un detaliu nelipsit de la orice petrecere este reprezentat de baloane. Si nu orice baloane, ci baloane petreceri care sa accentueze faptul ca am implinit 18 ani, ca am devenit adulti. Firma Coral Balloons are o sectiune destinata petrecerilor de majorat, baloane 18 ani. Diverse modele pot fi achizitionate pentru a infrumuseta locatiile alese pentru festivitate in diverse culori. Totodata clientii pot achizitiona si baloane facute la comanda, daca vor baloane cu un mesaj specific.

 

Pentru a evidentia implinirea varstei de 18 ani, unii adolescenti cumpara suvenire precum bijuterii, haine sau ales sa-si faca chiar si tatuaje. Exista astfel si adolescenti care isi cumpara baloane pe care aleg sa inscriptioneze vasta lor si sa-l pasteze ca amintire. Poate reprezenta un suvenir mai diferit fata de alti adolescenti dar este si un obiect care te scoate in evidenta si te diferentiaza de ceilalti.

 

Dar aceste baloane pot si oferite ca si cadou. Un balon personalizat, cu o imagine sau un text poate avea un impact puternic si ii poate comunica persoanei sarbatorite mesajul nostru catre acesta/aceasta. O alegere buna pot fi baloanele folie cu heliu care pot rezista pana la 2 saptamani.

 

Pentru momentul in care este adus tortul sarbatoritului si se canta La multi ani!  ar putea fi impresionanta folosirea unui balon jumbo de diverse dimensiuni umplut cu alte baloane mici sau chiar confetti. Dupa cum stim toti, confettiile sunt nelipsite de ca orice petrecere, ca si baloanele astfel ca folosirea lor in combinatii confera diversitate festivitatii si ne poate face sa iesim din tiparele normalului si care poti fi preferate atat de adolescenti cat si de parinti.