Traim in era trend-urilor de orice fel. Trend-uri in moda, in tehnologie, peste tot si toata lumea se alinieaza recomandarilor si tendintelor. De ce sa nu fie si bebelusi la moda, fie ca e vorba de haine fie ca e vorba de alimentatie? Numai ca, a fi la moda in lumea celor mici inseamna ca lucrurile sa se aleaga cu prudenta si cu informatii. Va voi spune, de exemplu, care este ultimul trend in materie de lapte praf pentru sugari, dar si de ce acesta este intr-adevar sanatos si bun pentru cei mici.

Cel mai recomandat si cumparat lapte praf este Topfer. Daca multe tendinte nu sunt nici recomandate, nici sanatoase, de data aceasta vorbim despre o “moda” super buna. De ce? Pentru ca si pediatrii ii sfatuiesc pe parinti sa le administreze micutilor, atunci cand nu pot fi hraniti cu lapte de la mama, lapte praf Topfer.

De ce a ajuns un brand de lapte praf sa fie la moda?

Pentru ca nu este un lapte obisnuit, ci este un lapte organic, produs in conditii absolut igienice si controlate periodic. Se fabrica in Germania, in zone nepoluate din Alpi. Desi se produce inca din anul 1911, formula a devenit din ce in ce mai buna si mai apreciata in intreaga Europa, in Asia si in Statele Unite. Producatorul colaboreaza indeaproape cu medici pediarii si nutritionistii pentru a prefectiona continuu formula destinata sugarilor. Exista lapte praf pentru fiecare categorie de varsta. Dintre acestea amintim:

Lapte Topfer 1– acesta este laptele destinat copiilor incepand din prima zi de viata pana la varsta de 6 luni. Poate fi administrat sugarilor, atat ca masa completa, atunci cand acestia nu pot fi alaptati, dar si ca masa de completare daca lapele mamei nu este suficient pentru a-l satura pe mancacios. Este foarte apropiat de compozitia laptelui de mama continand acizi grasi polinesaturati cu lant lung si 4 bifido culturi esentiale pentru protejarea organismului fragil al sugarilor. In plus, o varietate de minerale, vitamine si oligoelemente ofera o cantitate optima si nutritiva in alimenatia micutului.

Lapte Topfer 2– este acel lapte administrat sugarilor de peste 6 luni. Acesta este conceput in asa fel incat sa ofere un aport de hrana consistent care sa se imbine perfect cu alte alimente. Formula de lapte praf de la Topfer nu contine gluten deoarece multi copii pot dezvolta o intoleranta la acest element.

Topfer Kinder – este laptele pe care il putem administra copilului dupa ce a implinit vasta de un an atunci cand alimentatia este deja mult mai variata. Este formula ideala in perioada de crestere fiind imbunatatit cu calciu, fier, seleniu, cupru, mangan, dar si Vitamina A, C, D, B1, B2 si B6. Modul de administrare trebuie insa schimbat, asa cum ne recomanda specialistii. Laptele praf pentru copii de peste 1 an trebuie administrat din canuta si nu biberon deoarece, continand carbohidrati, tetina favorizeaza depunerea unor reziduuri pe smaltul dentar al celor mici si astfel pot aparea cariile.

Pentru mai multe informatii despre acest trend in materie de lapte praf puteti accesa site-ul bebelusultau.ro de unde il si puteti achizitiona. Cu siguranta veti fi multumiti de aceasta formula, dar si de pretul foarte mic pe care magazinul online il ofera.