Matei 24:12 Și, din pricina înmulțirii fărădelegii, dragostea celor mai mulți se va răci.
Pe timp ce trec anii acest verset este tot mai adevărat.  V am  rugat zilele trecute să vă implicați pentru a putea face câteva plase cu alimente și să le dăruim în numele Domnului Iisus,  din păcate nimeni nu poate renunța la 1 leu pentru a face o bucurie 🙁 , bine că pentru alte lucruri puteți renunța și la mai mult.
Dar Domnul a lucrat prin Emil Tamaș care nu-i din acest Grup Prieteni cu Vladimir Pustan  și a trimis toți banii necesari pentru plasele cu alimente, Slavă Domnului.
De două zile am aprobat postarea unei mame care este într o situație foarte urâtă, practic riscă să rămână pe drumuri 🙁 , cu speranța că poate o veți ajuta pe ea, că este scris în 
Matei 5:42 Celui ce-ți cere, dă-i; și nu întoarce spatele celui ce vrea să se împrumute de la tine.
,  dar nici acolo nimeni și nimic 🙁 .
Unde este dragostea și bucuria de a vă iubi aproapele ca pe voi înșivă?  Acea bucurie de a ajuta pe altul?
Cum putem noi să fim o lumină când cineva ne cere ajutorul și noi îi întoarcem spatele 🙁 .
Am stat și m am întrebat, Doamne unde este dragostea oamenilor?  Cum trec anii tot mai tare se răcești dragostea de a ți ajuta aproapele 🙁 și Domnul mi a trimis aceste versete din Matei, 25:34-40 și Matei, 25:41-45 pe care îl postez acuma.
La toți ne este greu, dar la unii și mai greu (sau vorba unui prieten. La unii tot mereu)
Eu nu pot să cred și nici să mi imaginez că sunteți atâta de săraci încât nu puteți renunța la 1 RON sau la 5.  Pe câte  lucruri care nu vă sunt de niciun folos, dați mult mai mult.
Este scris în Proverbele 19:17 Cine are milă de sărac împrumută pe Domnul, şi El îi va răsplăti binefacerea.
Vă dați seama ce mare Har ca să putem împrumuta pe Domnul,  când tot ce este pe fața pământului este a Lui  și noi să l împrumutăm pe El, din ce este a Lui.  Doamne ai milă de noi și trezește-ne. Domnul să vă binecuvânteze