Varsta este doar un numar. Sau cel putin asa este zicala. Intr-adevar, varsta inaintata nu trebuie sa fie considerata un impas in realizarea lucrurilor care ne plac, in limita posibilului. Adica nu mai putem face ceea ce am fi putut pe la 20 sau 30 de ani, dar exista inca destule lucruri ramase, unele inca neincercate.

Indiferent de varsta, o vacanta sauscurta calatorie in alta tara nu este deloc o idee rea si nu va afecta cu nimic nicio persoana. In aceasta privinta, in cadrul ofertelor de vacanta de la unele agentii, fizice sau online gasim si pachete Senior, dedicate exclusiv persoanelor cu o anumita varsta, fie pentru o singura persoana, fie pentru cupluri.

Este foarte frumos sa vezi un cuplu in varsta care inca se inteleg si se distreaza de minune, ca in anii de tinerete. De ce nu, un astfel de pachet special poate fi si un cadou perfect, pentru parinti, bunici sau cunostinte. Pentru mai multe informatii referitoare la atfel de pachete Senior agetia de vacante online SmartTours ne sta la dispozitie cu informatii generale pentru diverse locatii incluse in ofertele lor.

Poate o vacanta in Egipt, departe de casa, in nemarginitele intinderi de nisip. Alaturi de piramide si de monumentele vechi de mii de ani care atrag in fiecare an milioane de oameni. Sa te trezesti dimineata si pe fereastra sa vezi varful Piramidei lui Keops sau Sfinxul, o priveliste memorabila care merita importalizata in cateva fotografii, ca amintiri dar si pentru a le impartasi cu cei dragi.

Sau poate o vacanta in Italia, in regiunea Toscana, considerata cea mai frumoasa regiune a acestei tari, o zona in care Renasterea italiana si-a pus cel mai mult amprenta, in special in arhitectura si pictura. Aici exista numeroase obiective turistice care merita vizitate, atat in zona urbana cat si in cea rurala, unde agicultura este inca puternica. Cea mai importanta este desigur Florenta, centrul acestei regiuni, plina de istorie si frumos. Mai prejos nu este nici Pisa, cu al sau turn inclinat dar si cu alte constructii clasice impresionante, catedrale si actuale institutii.