Oamenii care locuiesc la bloc au nevoie de măcelărie aproape în fiecare zi, iar de sărbători, cozile la carne cresc. Preferăm să cumpărăm carnea de aici fiindcă aprovizionarea se face zilnic, produsele nu stau uitate pe rafturi sau în frigidere până la expirarea termenului de garanție.

În plus, carnea este tocată sub privirea noastră vigilentă, dăm banii pentru bucata pe care o alegem nefiind obligați să cumpărăm ceea ce nu ne place.

Sunt clienta fidelă a măcelăriei din cartierul meu datorită următoarelor aspecte pozitive:

  • Dispune de o mașină de tocat carne profesională, iar în condiții maxime de igienă, la plecare primesc pachețelul care mă scutește de efort și de consum de timp limitat și prețios.
  • La cererea clientului, carnea tocată este pusă într-un recipient termoizolant cu gheață, fiindcă magazinul are masina gheata. Datorită acestui aspect pozitiv, clienții cumpără carne tocată de la ei și în miezul verii.
  • Unitatea este prevăzută cu mobila din inox care strălucește de curățenie. Inoxul este durabil în timp, nu ruginește și poate fi curățat ușor, iar aspectul strălucitor reflectă igiena localului.
  • Carnea este păstrată în frigider profesional așezat la vedere, iar vânzătorul deschide ușa acestuia în fața clientului pentru a-l asigura că mâncarea sa este sănătoasă și păstrată în condiții de maximă igienă.

Dependența de măcelăria din cartier se explică doar prin dotările care garantează sănătatea consumatorilor, nu este emoțională sau din patriotism local. Dacă igiena nu ar fi fost deviza unității, m-aș fi deplasat la marginea lumii pentru a cumpăra bucata de carne necesară alimentației familie mele. Tot aici am văzut pentru prima dată vitrinele frigorifice simple pentru maturarea cărnii, iar gustul fripturii realizate din bucăți alese de-aici a fost unic.

Vânzătorul mi-a explicat că sistemul de umidificare păstrează carnea bună pe termen lung și în același timp îi îmbunătețește gustul. Între timp, toate măcelăriile din urbea mea au achiziționat mobilier, mașini de tocat carneși frigidere de la Topk.ro.

Citeste si alte pareri despre Topk.ro!