Daca te afli in postura unui investitor sau ai deja un magazin online, iar lucrurile nu merg prea roz, acest lucru se poate intampla din cauza faptului ca nu ai accesat gama de servicii cs.cart de la cscart.ro. Aceasta noua metoda permite magazinului sa gestioneze mult mai usor traficul online generat de comenzi, iar proprietarilor le va fi mult mai usor sa gestioneze comenzile. Magazinele nu mai pot functiona doar prin simple comenzi date pe site-uri create deja de o persoana. Este nevoie de un pachet de servicii profesionale precum cele de la cs.cart Romania. Oferta cuprinde licente Cs.Cart, care faciliteaza procesul de comenzi de pe site. Aceste licente vor aloca in mod automat un numar corect clientului care comanda, vor face legatura intre client, produs, pret si finalizarea comenzii. Licenta Cs.Cart functioneaza precum o intreaga echipa de angajati. Cs.Cart este usa spre viitor a magazinelor online. Acesta platforma software de eCommerce este construita special pentru a acomoda nevoile utilizatorului. Perfect customizabila, ramane alegerea numarul unu a micilor si marilor magazine cu platforma online. Software-ul este destul de complex, acoperind o gama mare de servicii Cs.Cart, precum abonare la newsletter, exportul produselor prin feed, generarea automata a facturii fiscale, dar si importul produselor prin feed in format CSV sau XML. Iar asta este doar o parte din ce ofera cs.cart, software-ul fiind foarte complex. Utilizatorii au ocazia sa achizitioneze si modul de gazduire cs.cart, fiind valabil un an de zile dupa care pretul va fi calculat in fucntie de traficul de pe site si va fi calculat si facturat lunar.

De ce sa alegem gazduirea pe cs.cart?

Software-ul cs.cart este instalat numai pe site-ul dumneavoastra, iar panoul sau de administrare este gestionat prin intermediul browserului web, permitandu-va sa accesati din orice locatie cu o conexiune la internet. Exista doua produse disponibile de cs.cart: -Cs.cart – produs avansat cu functionalitate multi-store, care permite administrarea mai multor magazine cu baza de date partajata de la un singur panou de administrare; -Multi-Vendor – un produs extins pentru a crea o piata online cu vanzatori independenti sau un mall virtual cu numeroase departamente separate.

Cum instalam cs.cart?

Procesul de instalare cs.cart este foarte simplu, odata ce software-ul a fost achizitionat de pe site-ul cscart.ro, acesta se va descarca in PC, iar procesul de instalare poate sa inceapa. Pasii de configurare a software-ului in procesul de instalare sunt usor de urmat pentru toata lumea, deoarece platforma va va intreba judetul, preferintele de setare a modalitatilor de livrare si costurile aferente. Este software-ul pe care toate magazinele online, ce se bazeaza pe eCommerce, trebuie sa il foloseasca, deoarece cs.cart va optimiza modul, timpul de lucru si precizia tranzactiilor. Este o investitie destul de avantajoasa mai ales pentru cei care sunt pe buget, insa doresc sa deschida propria afacere. Investitia este minima, iar rezultatele pot fi vazute inca din prima luna.

Cscart.ro este un site care merita vizitat, deoarece detine o gama de produse foarte bune pentru cei care doresc sa isi optimizeze site-ul pentru a facilita cumparaturile clientilor. Soft-urile Cs.Cart sunt o afacere pe care nu o poti regreta mai ales daca iti doresti optimizare completa!