Salutare. Azi vreau să vă spun câte ceva despre localitatea Neptun.

Din păcate la categoria de adaptări Neptun are foarte multe minusuri 🙁 .

Din prima zi când am plecat de la hotel să mergem la o terasă m am urcat pe trotuar cum e normal să mergem, având în vedere că păreau trotuare noi.  Am mers vreo 150-200 m și în capăt nu am putut coborâ fiind o bordură foarte mare 🙁 ,  ce era să fac? m am întors înapoi și am mers pe marginea drumului  în toate zilele cât am stat în Neptun.

Din câte terase erau pe acolo, doar la două am avut acces, restul toate au borduri la intrare 🙁 . A fost o terasă unde am mâncat și la amiază și de cină pentru că era singura accesibilă,  dar și foarte scumpă 🙁 .  A mai fost la o terasă, se chema Măriuca acolo era o bordură de vreo 4-5 centimetri pe care o urcam cu Optimus-ul,  Optimus-ul m a ajutat foarte mult, că am putut urca pe majoritatea bordurilor, fără un Optimus nici nu prea ai ce căuta prin Neptun.

Majoritatea adaptărilor, adică a rampelor, sunt doar de frumusețe 🙁 ,  practic cum sunt în toată România 🙁 .  M am bucurat când am văzut că la hotel 2d Spa era adaptat și nu am întâmpinat dificultăți,  dar despre asta vă povestesc într o altă postare.

Neptun-ul, pare  modernizat, dar din păcate la categoria adaptări nu s a prea făcut nimic 🙁 , uci într un loc pe trotuar și în celălalt capăt nu poți coborâ 🙁 ,  am întâmpinat multe dificultăți și am coborât și urcat multe borduri,  cu un cărucior electric normal cu roți mici pe față, nu ai nici o șansă pe trotuar 🙁 .  Dacă în Constanța nu am putut coborî de pe trotuar din cauza bordurilor, ce să mă mai aștept la Neptun să fie adaptat?  Dumnezeu să vă binecuvânteze