6 Să ştiţi: cine seamănă puţin, puţin va secera, iar cine seamănă mult, mult va secera.

7 Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui: nu cu părere de rău sau de silă, căci „pe cine dă cu bucurie, îl iubeşte Dumnezeu”. ( 2 Corinteni, 9:6-7)

Știu că trăim vremuri grele 🙁 , dar unii dintre noi trăiesc și mai grele 🙁 .

Mă refer la persoanele care au venituri foarte mici de exemplu pensionarii pe caz de boală 🙁 , mă refer în continuare la persoanele cu dizabilități, la persoanele care trăiesc pe pensie de urmaș și  familiile cu mulți copii, văduvele ect. Pentru aceste categorii de persoane vrem să le aducem o mică bucurie de Crăciun.

De vreo 8-10 ani de zile în fiecare an de Paște și de Crăciun dăruim o plasă cu alimente la aceste categorii de persoane.  Știu că nu e mare lucru, dar totuși e ceva mai mult decât nimic.

Anul trecut în 2022 de Crăciun am dăruit în numele Domnului Iisus 40 de plase cu alimente și 100 pungi cu dulciuri, în acest an aș vrea și tare mult mi-ar place să putem repeta această ispravă,  să putem dărui o fărâmă de bucurie la aceste categorii de persoane.

Anul trecut în 2022 am făcut plasele cam mari adică erau peste 10 kg la greutate și acest lucru ne a îngreunat foarte mult situația adică la manipulare și a făcutul lor.  Anul trecut am făcut la 65 RON/plasă și știu că de atunci sau mai scumpit multe.

Planul din acest an ar fi să facem plasele la fel, care să conțină 1 l de ulei, un kg de făină albă, 1 kg de mălai, 1 kg de zahăr, 1 kg de orez și o conservă de carne, un pateu,  o pungă de macaroane,  un cozonac, ect.  100 lei/plasă.

Aș vrea să facem 60 de plase cu alimente și să le donăm la aceste categorii de persoane,  din Bogata, din Călărași, Turda și Câmpia Turzii în aceste locuri aș vrea să mergem și probabil dacă mai aflăm prin satele învecinate persoane defavorizate să le ducem și lor câte o plasă de alimente.

Dar ca să reușim aceste lucruri avem nevoie de ajutorul vostru și eu vă promit că voi publica toate sumele de bani pe care le primesc săptămânal pentru postare pe blog și pe Facebook.  Întotdeauna am fost transparent și voi publica tot ce primesc și ce cheltuiesc pentru aceste plase.

Fiecare persoană care donează vă rog să menționeze pentru ce a dat banii, altfel banii care nu sunt menționați îi voi considera donație pentru mine, am această regulă pe blog și vă rog să o citiți cu atenție aici.  Că de multe ori ar trebui să fac și pe Detectivul și este foarte greu.

În fiecare săptămână voi anunța sumele primite și numele persoanelor care au donat, persoanele care doresc să rămână anonime le voi respecta dorința,  doar trebuie să precizeze când donează. Întotdeauna am făcut acest lucru.

Mai jos vă las conturile la care puteți dona, dar vă rog să specificați ”Pt alimente” altfel cine nu specifică Banii îi vor considera donație pentru mine. Citiți regulile aici.  Dumnezeu să vă binecuvânteze

Cont Raiffeisen

CONT lei RO71RZBR0000060010019118

Deschise la RAIFFEISENBANK sucursala Turda

RaiffeisenBANK (BIC/SWIFT: RZBRROBU )

Titular de CONT: EGYED PETRU ZOLTAN

Cont Banca Transilvania

În RON: RO78BTRLRONCRT0388394401

În EURO: RO28BTRLEURCRT0388394401

SWIFT: BTRL RO22    BIC: BTRL    (xxx)

Ambele conturi sunt deschise la

Banca Transilvania – Sucursala Turda

PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN

CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com