Salut, știu că trăim într-o perioadă grea cu scumpiri, facturi, ect și parcă banii nu mai au nici o valoare, unii aveți copii, alții problem de sănătate 🙁 și cu toate astea sunt oameni care o duc și mai rău, pentru ei m-aș bucura să le putem face o bucurie de Crăciun.

De aproximativ 10 ani, anual de Crăciun și Paști am făcut pungi cu dulciuri pentru copii, au fost ani în care făceam 200 pungi cu dulciuri de Moș Nicolae și în că 200 de Crăciun. Doar pe perioada pandemiei nu am făcut, măcar că atunci chiar că era mai mare nevoia ca ori când 🙁 .

Din 2018 am început să facem plase cu alimente și ceva dulciuri pentru familii nevoiașe cu mulți copii, văduve, bunici cu pensii mici și personae cu dizabilități.

Dacă tot avem transport, în acest An aș vrea să facem ceva mai diferit, mă gândeam să facem vreo 30-40 plase cu alimente pentru, bunici cu pensii mici și personae cu dizabilități din Bogata și din Turda, Câmpia, Luncani, ect. Mai precis personaele pe care le cunosc. Acuma sau scumpit foarte mult alimentele, dar mă gândesc că poate reușim să facem o plasă la maxim 80-100 lei cu alimente, le cumpărăm din Metro.

Mă gândeam dacă ne ajută Domnul să facem și vreo 100 pungi cu dulciuri pentru copiii cu dizabilități din câteva Centre unde sunt astfel de copii cu diferite dizabilități, cum ar fi Școala pentru copii cu dizabilități Samus din Turda, Centrul de recuperare copii Copii cu Autism și Carine din Câmpia-Turzii, la momentul în care sciu acest articol, sunt aproape 100 copii.

Pentru pungile cu dulciuri nu știu cam de ce sumă va fi nevoie, dar suma care se va aduna, o vom împărții la 100, e simplu. Mai greu este de adunat banii necesari.

Aș vrea, dacă se poate, ca să putem merge la cumpărături prin 15 Decembrie și să distribuim până prin 20-21 Decembrie, că și la noi vine Crăciunul 😀 .

Toate sumele le voi anunța săptămânal și numele persoanei care a donat și suma (în cazul că vrea să rămână Anonim/ă îi voi respecta dorința) nu vreau discuții inutile, ok?

Mă rog ca Domnul să vă pună pe inimă să ajutați și să facem împreună bucurii. Domnul să vă binecuvinteze

P.S. Vă las aici conturile prin care puteți dona, vă rog specificați ”Pt alimente” sau ”Pt dulciuri”

Cont Raiffeisen

CONT lei RO71RZBR0000060010019118

Deschise la RAIFFEISENBANK sucursala Turda

RaiffeisenBANK (BIC/SWIFT: RZBRROBU )

Titular de CONT: EGYED PETRU ZOLTAN

Cont Banca Transilvania

În RON: RO78BTRLRONCRT0388394401

În EURO: RO28BTRLEURCRT0388394401

SWIFT: BTRL RO22    BIC: BTRL    (xxx)

Ambele conturi sunt deschise la

Banca Transilvania – Sucursala Turda

PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN

CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com