Lucrarea noastră 8+1 pentru dizabilitate  aș putea spune că trece într o perioadă mai dificilă din cauza că vă mai spuneam eu mai demult că cineva ne bagă bețe în roate și sa cam adevenit.

Practic aș putea spune că turma noastră s a cam împrăștiat 🙁 pentru că s a băgat ”Lupul”  între oi și atunci turma se împrăștie, cam ceva de genul este și la noi.

Doar că la noi ”Lupul” este cine ar trebui să fie 

Păstorul așa că sau inversat rolurile din păcate. Voi credeți că satana stă deoparte când este o lucrare spre slava Domnului? în care Domnul binecuvântează și face minuni, satana nu poate sta cu mâinile încrucișate și să se uite doar, el își dă silința să distrugă totul și uneori chiar reușește 🙁 .

La noi deocamdată doar a împrăștiat turma aș putea spune 🙁 și eu știu că va încerca și mai mult, doar mai știu că Domnul este de partea noastră și El ne va ajuta.

Această lucrare nu este a mea, este lucrarea Domnului,  pentru că El face totul și eu sunt sigur de acest lucru.

Am găsit acest verset din Biblie care sper să i vorbească ”Lupului” și anume din: Faptele apostolilor 5:38-39

38 Dacă încercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici;

39 dar, dacă este de la Dumnezeu, n-o veţi putea nimici. Să nu vă pomeniţi că luptaţi împotriva lui Dumnezeu.”

În vara anului 2021 printr o prorocie mi a fost descoperită că vom primi o mașină adaptată, o soră Prorociță a spus așa: ” un frate îți va aduce o mașină așa cum ai nevoie”  și să știți că așa s a și întâmplat în aproximativ 3 luni de zile.

Din 2 octombrie 2021 ajutăm persoanele cu dizabilități, Domnul lucrează și face minuni și a făcut multe minuni în această lucrare pe care  într o zi am să vi le povestesc, unele minuni nu se pot explica, că de aceia se numește MINUNE.  Fraților și surorilor rugați-vă pentru această lucrare că este o mare binecuvântare pentru persoanele cu dizabilități să le oferim transport adaptat și gratis.

Mergem la domiciliul persoanei cu dizabilitate, îl luăm de acasă, îl urcăm în mașină cu liftul, îl centurizăm, îl ducem la Biserică, Spital, Excursie, ect. Când aveam ieșiri la Vivo sau Mall (în perioada rece) le ofeream o masă/apă/suc, pentru că știu că veniturile sunt mici și nu-i putem ține flămânzi și totul gratis,

Domnul are grijă de toate întotdeauna, cât a fost motorina de scumpă nu am dus lipsă, ba mai mult făceam lunar 1.500-2.000 km chiar și mai mult, astea sunt MINUNI CLARE și nu povești, voi care urmăriți postările știți că nu spun povești.

Eu mă simt ca ………….. nu am cuvinte să vă explic când văd că cel care ne bagă bețe-n roate și ne împrăștie, este cel care predică de 30-40 de ani la Amvon și ne învață să iubim pe aproapele nostru și el face fix invers 🙁 , l-am întrebat dacă vede ceva greșit în această Lucrare și mi-a spus că: nu, atunci nu mai înțeleg nimic fraților 🙁 . Ce se întâmplă cu lumea asta?

Domnul să vă binecuvânteze