Gandul zilei: “Fii multumitor chiar pentru cel mai mic bine. Multumirea pentru cele mici te va face vrednic sa primesti lucruri si mai mari!” Thomas a Kempis

Meditatia zilei: O noua zi ne-a daruit Tatal Ceresc. Cum ne vom raporta la ea? Putem sa fim intristati, suparati, stresati sau putem fi bucurosi si multumitori acceptand totul din mana Lui Dumnezeu fie bine, fie rau.”Nu are rost să te plângi pentru ceea ce n-ai, ci să vezi ce ai .(Nick Vujicic)” Ce alegi azi?

Eu desi am motive sa fiu tristt si nemultumitor de ceea ce nu am, vreau si am ales sa fiu multumitor pentru ceea ce am, aleg zi de zi sa fiu multumitor pentru lucrurile mici, cum ar fi ca pot respira fara ajutorul unui aparat (desi credem ca e ceva normal sa respiram pentru unii e o mare dificultate) dar si pentru lucrurile mari pe care le primesc din mana Tatalui Ceresc (imi vine in minte ca pentru mine un lucru mare pe care il primesc de la Tata, e ca pot umbla pe picioarele mele fizic vorbind, tinand cont ca am avut si zile cand nu am putut umbla, constientizez zilnic ca tot ce are suflare sta in picioare doar prin bunatatea si dragostea lui Dumnezeu) „Vrednic eşti Doamne şi Dumnezeul nostru, să primeşti slava, cinstea şi puterea, căci Tu ai făcut toate lucrurile şi prin voia Ta stau în fiinţă şi au fost făcute!”(Apoc.4:11)Dar .Imi plac cuvintele acestea: “Fii multumitor chiar pentru cel mai mic bine. Multumirea pentru cele mici te va face vrednic sa primesti lucruri si mai mari! Thomas a Kempis”.

Azi am ales un motiv de multumire desi am multe…Unul dintre ele este sa multumim Creatorului pentru vremurile care le-a lasat pe pamant: Cât va fi pământul, nu va înceta semănatul şi seceratul, frigul şi căldura, vara şi iarna, ziua şi noaptea!” (Gen.8:22)

Melodia zilei:Vreau sa-Ti multumesc-Gabi Ilut

Gandul meu spre tine zboara Tata ceresc,
N-am cuvinte indeajuns sa iti multumesc,
Eu mi-am pus numai in Tine toata increderea
Fa ce vrei, Doamne cu viata mea.

Ref:Pentru fiecare clipa,vreau sa iti multumesc
Pentru fiecare zi din viata,Te slavesc
Si in fiecare clipa Doamne eu iti cant,

Esti tot,ce-am mai scump pe pamant x2

Ma inchin cu multumire in fata Ta
Chiar daca nu imi darui’ tot ce as vrea
Daca voia mea nu este si planul Tau
Ma dezleg de tot ce-mi doresc eu.

Ref: x2
Iubirea Ta imi umple inima,

Nu mai este loc de altceva in viata mea
Iubirea Ta vreau sa raman in ea
S-o traiesc deplin Ti-e ma inchin

Ref. x2

Rugaciunea zilei: Tata, iti multumesc pentru fiecare lucru care l-am primit din mana Ta, iti multumesc pentru ca ma ti in viata si ca in fiecare zi ne inconjori cu indurare, bunatate si ne dai belsug de pace, iti multumesc ca esti acelasi ieri, azi si in veci. Domnul să vă binecuvinteze