Cu mare bucurie vă anunț că s au adunat banii pentru alimentele de Crăciun. Dumnezeu iar a făcut o minune și chiar aseară am primit ultima parte din bani necesari.
De asta vă rugam ca să distribuiți, ca să vadă cine trebuie și să ne ajute, Slavă Domnului că ieri am primit restul de 65% din bani necesari de la mai mulți donatori, mult mai repede decât mă așteptam. Vă mulțumesc la toți cei care ați distribuit uite că se văd și rezultatele, Dumnezeu să vă binecuvânteze.
După cum am anunțat vrem să facem 60 de plase cu alimente, în valoare de 50 RON pe plasă. Vă las mai jos lista cu donatorii, în acest an foarte mulți donatori au dorit să rămână anonimi și întotdeauna le am respectat această dorință.
Mie mi ar fi plăcut foarte mult să-i pot eticheta pe toți, ca să vedeți și voi cine ajuta, și sunt sigur că ar fi o încurajare și pentru restul care doar așteaptă să primească 🙁 , fără să ofere, dar în Biblie scrie în Faptele Apostolilor 20:35 ”E mai ferice să dai, decât să primești”
===================================
(Anonim ) = 150 RON
(Anonim ) = 50 RON
Anonim = 100 lei
Valentin Rus = 200 lei
Anonim din Călărași-Gară = 50 euro
anonim =20 lei
Magdalena = 50
Pava gheorghe = 145
Anonim Bogata = 100
Anonim = 50
Anonim Bogata = 50
Anonim = 100
Anonimă = 500
Anonimă = 105
Anonimă = 50
Anonimă = 200
Septi Sălăgean = 1.100
Total= 3.220 lei

În primul rând Mulțumim Domnului Isus că a făcut această minune pentru a putea dărui în numele Lui 60 de plase cu alimente.

Vă mulțumesc la toți cei care v ați implicat și mai ales donatorilor fără de care nu puteam reușii. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și să vă răsplătească.

Luni 18 decembrie aș vrea să mergem să facem cumpărăturile și sper că în aceeași zi să și facem plasele cu alimentele. Marți 19 decembrie aș dori să mergem să le distribuim. Dumnezeu să vă binecuvânteze