Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Mulțumim pentru 40 plase de Paști

Salut, după cum vă spuneam am reușit Slavă Domnului să facem 40 de plase cu alimente pe care le am oferit în numele Domnului Iisus, la mai multe persoane din mai multe localități.  Să știți că am făcut ceva bucurie și am lăsat bucurii în urma noastră, am fost în locuri unde eram programat să mergem și am fost în câteva locuri unde așa s a întâmplat ca să ajungem acolo, sunt niște lucruri pe care sunt greu de explicat.

Vă arăt mai jos lista cu donatorii

Anonim=195 lei

Marilena Taculescu=65 lei

Anonim = 80 lei

Emil Tamaș=3.995 lei

Cu acest buget de 4.335 lei  Am pornit la cumpărături la Metro și MERE Turda,  pentru că unele produse sunt mai scumpe într-un loc și mai ieftine în alt loc și am preferat să cumpărăm din două locuri.  Am cumpărat prima tură de produse din Metro care au costat 1.726 RON.

A doua tură de produse le am cumpărat de la MERE, care au costat 987 RON.  Văzând că sunt deja 14 produse am zis că este destul atâta,  că și așa sunt destul de grele plasele și cu restul de bani care au mai rămas să mai facem luna viitoare câteva plase, poate vom face 20-25 de plase și luna viitoare când nu mai face nimeni.

Am cheltuit în total 2.713 lei  și au mai rămas 1.622 lei  cu acești bani mă gândesc să mai facem o tură de cumpărături luna viitoare,  Eu cred că atunci surpriza va fi și mai mare când nu se așteaptă nimeni să primească.  Sau facem niște plase cu alimente și dulciuri și când fac câte o vizită la vreo persoană cu dizabilitate îi dau câte o plasă și asta cred că este o idee foarte bună,  măcar să nu mergem cu mâna goală.

Planul era să facem la 100 lei/plasă. Dar fiind grele am reușit la 67.8 lei/plasă.

Mulțumim Emil Tămaș și celor care au donat. Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească aceste efort.

P.S. Să știți că totul a meritat și am rămas foarte surprins pentru că unele persoane chiar ne așteptau și alte persoane au rămas surprinse de acest gest pentru că probabil nu mai primise o plasă cu alimente 🙁  . Este un obicei bun la noi să facem  plase cu alimente de Crăciun și de Paște.

Anterior

Noi să-L împrumutăm pe El, din ce este a Lui (Prov 19:17)

Următorul

Dar noi, merităm tot ce primim de la Dumnezeu zilnic, fără să facem nimic? 

  1. Felicitari pentru acest gest minunat! Datorita voastra, multe persoane au avut parte de bucuria de a primi aceasta plasa cu alimente si, fara indoiala, s-a simtit dragostea lui Dumnezeu prin aceasta fapta. Este o fapta nobila, dar si o binecuvantare pentru cei care au primit aceasta generozitate. Va multumim pentru ca ati facut un gest deosebit prin care sunteti un exemplu pentru toti ceilalti. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca pentru aceste eforturi extraordinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén